Duško Vujošević oduševio Zvezdaše: Ono što je uradio dugo će se prepričavati! (VIDEO)

Strateg crno-belih, iako je često tokom sezone podizao tenziju u odnosima večitih rivala, sada je pokazao svoju sportsku veličinu gestom koji mnogi, a naročito navijači crveno-belih nisu očekivali

  • 96

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da prekinu 14-godišnju vladavinu Partizana u domaćem šampionatu i osvoje titulu prvaka Srbije posle 17 godina. Crveno-beli su zasluženo trijumfovali u finalnoj seriji plej-ofa 3:0 zahvaljujući boljoj igri u ključnim trenucima mečeva.

Crveno-bela noć, Zvezda šampion! Posle 17 godina! (FOTO) (VIDEO)

Po završetku meča kada je trebalo da igrači novog šampiona države prime medalje dogodila se jedna interesantna situacija koja sigurno zanima navijače oba tabora, a verovatno im je promakla, pošto nije mogla da se vidi u televizijskom prenosu.

SPEKTAKL NA KALEMEGDANU: Pogledajte kako više od 5.000 Delija slavi Zvezdinu titulu! (FOTO) (VIDEO)

Radonjić zapalio baklju na slavlju košarkaša Zvezde! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ipak, ona nije mogla da promakne našem novinaru koji je snimio zanimljiv kadar baš neposredno pre nego što će se košarkaši Zvezde popeti na šampionsko postolje.

Radi se o treneru crno-belih Dušku Vujoševiću koji je tokom čitave sezone, ali i same finalne serije umeo da pošalje otrovne strelice na adresu večitog rivala i žali se na njegov povlašćeni tretman i tako često izazivao gnev pristalica crveno-belog tima.

Igrač Partizana nije hteo da zadrži medalju: Ovo mi ne treba! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

No, uprkos neverovatnoj tenziji koja vlada među najvećim protivnicima za koju je ponekad bio i sam kriv, sada je iskusni strateg crno-belih pokazao svoju sportsku veličinu gestom kojim verovatno mnogi, a naročito navijači Crvene zvezde nisu očekivali. Ovo je verovatno drugi put u njegovoj trenerskoj karijeri da je prijatno oduševio Delije, ako računamo da je prvi put bilo kada je preuzeo Zvezdu početkom devedesetih godina.

Vujošević je došao do svojih igrača nakon što su dobili medalje za osvojeno drugo mesto i tražio od njih da ostanu na parketu sve dok njihovi protivnici ne dobiju svoje medalje, ali ni to nije sve.

Prišao je kasnije ponovo svojim izabranicima i zatražio od njih da aplaudiraju kada se crveno-beli budu popeli na pobedničko postolje i tako ukažu poštovanje i čast novima šampionima. Zaista jedan neočekivani, ali potez koji daje jednu novu i bolju sliku srpske košarkaške scene.

Ne moramo ni pominjati da su svi košarkaši Partizana poslušali svog trenera i tek pred dodelu pehara su otišli u svlačionicu, a pre toga su uputili aplauz pobednicima finalne serije.

I Čović oduševljen sa bakljom u ruci! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mls

    19. jun 2015 | 14:26

    I košarkaši Partizana su dobili aplauz velikog dela publike prilikom dodele medalja

  • Komarac

    19. jun 2015 | 14:42

    GOSPODA ostaju GOSPODA. PARTIZAN ZAUVEK.

  • butcherboy

    19. jun 2015 | 14:05

    neko lomi pehar šampiona SRBIJE i posle kaže da je patriota a ovo je bilo poštovanje prema peharu SRBIJE i igračima u crveno-belom koji su bili bolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA