VIDEO UBOD: Kad Bobi nategne šampanjac, svi pomisle da pije pivo!

Centar crveno-belih je prvi otvorio slavljenički šampanjac i ispio prvi gutalj, a zanimljivo je kako izgleda flaša u njegovoj ogromnoj šaci

  • 2

Slavili su košarkaši Crvene zvezde prvu titulu šampiona Srbije posle 17 godina. Dobro su znali da su mnoge generacije pre njih poušavale ono što je njima pošlo za rukom. Zato su posle treće pobede nad Partizanom u finalnoj seriji skinuli veliko breme koje su nosili čitave sezone i dočekali da se i oni malo opuste.

Duško Vujošević oduševio Zvezdaše: Ono što je uradio dugo će se prepričavati! (VIDEO)

Jaka Blažič vodio navijanje: Zato što ste vi verovali slepo... (VIDEO)

Jedan od najveselijih je bio Boban Marjanović koji je čitavu seriju odigrao pod povredom, a onda ppo njenom završetku se prvi uhvatio pobedničkog šampanjca i ispio prvi slavljenički gutalj. Prskao je penušavi napitak po saigračima, ali i svima koji su se našli oko njega, pre nog što je potegao iz flaše.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Igrač Partizana nije hteo da zadrži medalju: Ovo mi ne treba! (FOTO)

Milica Dabović psovkom odgovorila na Zvezdinu titulu! (FOTO)

Vrlo zanimljivo je bilo videti ga u toj situaciji, pošto je boca šampanjca u njegovim rukama delovala poput neke boce od pola litra kod nekog drugog, a još kad ju je nategao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA