PLJUŠTE UVREDE NA KOPA AMERIKA: Nazovi me posle da se izviniš, ku*kin sine! (VIDEO)

Nejmar očigledno nije uspeo da zaboravi Zunigi što ga je povredio na Svetskom prvenstvu prošle godine

  • 2

Varničilo je, i to mnogo na duelu između Kolumbije i Brazila, a prašina se nije slegla ni nekoliko dana posle meča, ili bolje reći, neke stvari koje su se dogodile na ovom susretu tek sada isplivavaju u javnost. Centralna ličnost je svakako Brazilac Nejmar koji je po završetku utakmice dobio crveni karton.

Izgubio je nerve član brazilske reprezentacije po poslednjem sudijskom zvižduku koji je označio trijumf "kafeterosa" nad "selesaom", prvi posle 24 godine, i nasrnuo na igrače u žutim dresovima zbog čega je zaradio isključenje, kao i Karlos Baka, i moraće da pauzira naredne dve utakmice.

Ipak, to nije sve što je fudbaler Barselone radio na ovom meču, jer se neprimereno ponašao tokom čitave utakmice, naročito u duelima sa Huanom Zunigom. Njih dvojica imaju istoriju međusobnih duela još od Svetskog prvenstva prošle godine kada je Kolumbijac povredio Nejmaru kičmu i onemogućio ga da igra u završnici Mundijala.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pisala je tada javnost o njima dvojici, stiglo je i izvinjenje od kolumbijskog defanzivca dok je Brazilac bio još u bolnici i sve je delovalo kao da je izglađeno, naročito posle prijateljskog meča pre nekoliko meseci kada su se izgrlili pre početka utakmice. Međutim, izgleda da neke stvari nikada ne mogu biti zaboravljene.

Njih dvojica su imali žestoke duele na ovom meču, Nejmar se čak i žalio sudiji da mu je Zuniga razbio usnu, a onda se okrenuo ka njemu i rekao mu šta stvarno misli.

- Hvala ti. Zovi me posle da se izviniš, kučkin sine - rekao je Nejmar i gestikulirao ka začuđenom Kolumbijcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    19. jun 2015 | 17:54

    Pravi onaj debilko mali , majmunce

  • Messi

    19. jun 2015 | 20:17

    Svaka cast za Nejmara, decko igra fudbal a ovi ga lome, ljubomora je cudo . Bas me zanima kako bi izgledalo da ovaj kolumbijac naleti na Ibrahimovica , hahahahaha lom u najavi...:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA