Đilas: Laž je da nas izbacuje FIBA!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije demantovao pisanje stranih medija

  • 1

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas oglasio se povodom vesti da će reprezentaciji naše zemlje za uzrast do 19 godina, FIBA zabraniti učašće na predstojećem Evropskom prvenstvu.

I demantovao je!

- Informacija da će biti uvedena suspenzija nastupa mlađih košarkaških selekcija Srbije od strane FIBA je netačna - izjavio je danas predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas, povodom teksta na portalu Jurohups.

FIBA opet nije zadovoljna: Srbiju izbacuju sa Evropskog prvenstva?

Ovaj specijalizovani košarkaški portal je, pozivajući se na svoje izvore u FIBA, otkrio da čelnici Svetske košarkaške organizacije nisu zadovoljni rešenjem o upravljačkom konceptom ABA lige, potignutim na nedavnom sastanku klubova učesnika regionalnog takmičenja i čelnika takmičenja.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Đilas kaže da još čeka reakciju i eventualne primedbe iz FIBA na dogovor klubova.

- U intenzivnoj sam komunikaciji sa čelnicima FIBA i oni će nam u najskorije vreme poslati svoje primedbe na dokumenta koja smo im dostavili. U FIBA cene trud koji su pokazali klubovi i savezi sa prostora bivše Jugoslavije i daće nam rok od deset dana, do 29. juna, da se precizira i promeni sve što je po mišljenju FIBA, sporno. Nakon toga neće više biti nijednog razloga da ABA liga ne dobije i zvanično priznanje od FIBA – rekao je Dragan Đilas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AC

    19. jun 2015 | 23:30

    Jooj Đilase šta nam napravi sa oni kontejnerima za đubre... Pre nego što krenem da ga bacim uvek razmislim da ki ima mesta... Svaki put kada im prilazim gledam dal ću da propadnem kroj onaj lim ili će da me uigrize neki paciv... Treba tebe suspendovati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA