Bivši fudbaler Zvezde preko Hrvatske stigao do Lokerena!

Marko Mirić je potpisao trogodišnji ugovor sa belgijskim klubom posle uspešne sezone u Slavenu Belupo

  • 1
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Nije se naigrao Marko Mirić fudbala na Marakani, iako je bio došao kao veliko pojačanje 2012. godine ovenčan epitetom reprezentativca Srbije. Posle samo godinu dana morao je da napusti klub, a sada tri godine kasnije našao je uhlebljenje u jednoj od najjačih evropskih liga.

Momak koji je najbolje partije u karijeri pružao u dresu subotičkog Spartaka postao je novi član belgijskog Lokerena sa kojim je potpisao ugovor na tri godine, uz mogućnost da saradnja može biti produžena na još godinu dana.

- Srećan sam zbog poverenja koje sam dobio u Lokerenu. Znam u kakav sam klub došao i jedva čekam da se priključim novim saigračima. Nadam se da ću opravdati poverenje - izjavio je Mirić po dolasku u belgijski klub.

Iskusni dribler je posle odlaska iz Zvezde svoju karijeru oživeo u Slavenu iz Belupa za koji je igrao prethodne sezone i u kome je na 29 utakmica dao 9 golova, što je bila dovoljna preporuka za Belgijance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA