Runi progovorio: Bio sam ljut na Fergusona

U svlačionici ne može uvek da vlada mir, u fudbalu vladaju sukobi. Kaznu sam prihvatio, rekao je napadač Mančester Junajteda.

  • 0

Konačno je progovorio i prokomentarisao odluku svog trenera Vejn Runi o suspenziji i nedavnom udaljavanju sa treninga. Navodno posle dočeka Božića, Runi i kolege su došle nespremne na jutarnji trening zbog čega su oštro sankcionisani.

Najbolji igrač Junajteda je priznao da je bio ljut na Aleksa Fergusona zbog odluke da ne igra na prvom sledećem melu ekipe.

- Da, bio sam ljut, ali ne mogu o uzrocima da govorim u javnosti. Kaznu sam prihvatio, makar sam bio napet kada sam posle opet izlazio na teren. To se, verujem, vidjelo - rekao je Vejn Runi italijanskim medijima.

Međutim, Englez je istakao kako u tome nema ništa neobično.

-  Život u svlačionici, odnosi između igrača, odnosi s trenerom, odnosi s brojnim drugim ljudima, neprestani su sukob i ponekad postane oštrije nego što bi možda trebalo da bude. Ne može uvek u svlačionici da vlada harmonija. Fudbal se sastoji od sukoba na svim nivoima. - istakao je Runi.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA