SRAMOTA: Dženkins pokrenuo vređanje Mačvana! (VIDEO)

Jedan u svakom smislu sraman potez za jednog sportistu koji je ovime poništio sve ono što je dobro uradio za svoj tim na parketu

  • 59

Crvena zvezda je osvojila titulu šampiona Srbije pošto je bila bolja u tri utakmice protiv Partizana. Iako je čitava finalna serija, kao i svi prethodni dueli večitih rivala ove sezone bila obojena tenzijama, varnicama i ostrašćenošću, nekako su pojedini potezi po njenom završetku učinili da dobijemo barem mali privid da se normalnost vratila u srpsku košarku.

Iznenadićete se koji Zvezdin košarkaš je pokrenuo skandiranje za ubijenog Deliju! (VIDEO)

Vujošević prasnuo u smeh kada je čuo da Delije skandiraju: "Dule, ostani"! (VIDEO)

Ipak, izgleda da je sve to bilo kratkog daha, a možda i obično foliranje i gluma, jer sada neke druge stvari isplivavaju na videlo što pokazuje i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. Sve se događalo na Kalemegdanu, gde su košarkaši crveno-belih slavili osvajanje šampionskog pehara zajedno sa 5.000 okupljenih navijača.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Duško Vujošević oduševio Zvezdaše: Ono što je uradio dugo će se prepričavati! (VIDEO)

Prozivali su redom pristalice Zvezde svoje miljenike da im se preko megafona obrate, a na kraju je došao red na Čarlsa Dženkinsa koji je posle dosta razmišljanja i na nagovor okupljenih navijača zapevao uvredljivu pesmu koju oni pevaju igraču Partizana Milanu Mačvanu. Pogledajte i poslušajte taj snimak.

Zaista posle ovoga možemo reći još jedan ružan i sramotan čin, neprimeren za jednog sportistu, ma kako god da se on zvao, i koji baca senku i ljagu na sve ono što je on uradio na parketu, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prvak evrope

    20. jun 2015 | 14:48

    kako ga nije sramota .a ovi sa balkona su jos gori kalina,bobi,mitrovicu gde zivite. kako ce te na pripremama repke pogledatu coveku u oci pa vi da ste 13 puta sampioni srbije neznam sta bi se desavalo ,vi jednom prvaci a i neznate skoim klubom kako se zovete covicevci .ili limenke nemam pojma samo mogu reci s r a m o t a

  • Pa da

    20. jun 2015 | 13:35

    Mali klub... jos manji ljudi u njemu.

  • NN

    20. jun 2015 | 13:10

    Ovo je stvarno sramota, nijedan igrač partizana nije vređao igrača zvrzde, a taj isti Mačvan je bio najveći čovek na parketu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA