Karadžić o uspehu fudbalera: Investicija u Sportski centar se isplaćuje

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije ponosan na uspeh učenika Veljka Paunovića, za koji tvrdi da nije slučajan

  • 23

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, pridružio se čestitkama reprezentativcima Srbije do 20 godina, koji su postali prvaci sveta. 

Ekipa selektora Veljka Paunovića pobedom nad Brazilom u finalu, rezultatom 2:1 posle produžetaka, napravila je najveći uspeh u istoriji našeg fudbala od osamostaljenja.

NEVEROVATNA STATISTIKA: Tri puta smo igrali Mundijalito - dva puta ga osvojili!

- Ništa lepše našem narodu “zlatni momci” i stručni stab nisu mogli da podare od osvajanja prvog mesta. Pobeđen je veliki rival. Verovatno Brazil ima registrovanih igrača koliko Srbija ima stanovnika - poručio je Karadžić.

ŠTA KAŽU JUNACI: Srbijo čekaj nas, donosimo ti pehar šampiona!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Predsednik FSS-a je naglasio da je organizacija na čijem je čelu omogućila da se mladi fudbaleri razvijaju na pravi način, uz stručan nadzor trenerskih kadrova, što je sve zasluga vrednog rada vođstva Saveza.

- Kao svaki građanin Srbije ponosan sam. Želim svima da čestitam veliki rezultat koji nije slučajan. Ogroman, mukotrpan rad, ulaganja godinama. Izgradnja sportskog centra koji je verovatno i osnova za rezultate mlađih selekcija. Naša investicija nije bila neopravdana, u dvema selekcijama imamo ogroman potencijal. Vrlo brzo će i A tim beležiti rezultate na ponos nacije, siguran sam da ti dani dolaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doka.cz

    20. jun 2015 | 16:53

    Aj nemoj nas vise zasmejavati,ispasce na kraju da si ti najzasluzniji za uspeh ovih momaka!Momcima svaka cast,to su heroji i mogu odmah da zamene te tvoje 'A' manekene!

  • DS 1989

    20. jun 2015 | 18:44

    Tole ti si za ovaj veliki uspeh nasih orlica zasluzan koliko I za izum naizmenicne struje....

  • Paja

    20. jun 2015 | 17:59

    Idi vise, smaras

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA