I Dortmund stao u red za Mitrogola!

"Milioneri" traže hitno napadača koji će im doneti golove, kao što je to činio Levandovski pre dve godine, a izgleda da je izbor pao na srpskog reprezentativca

  • 2

Još jedan takmac je stao u red za potpis Aleksandra Mitrovića ovog leta, a u pitanju je slavna Borusija iz Dortmunda koja očajnički traži ubojitog napadača koji bi bio na nivou na kome je bio Robert Levandovski pre nego što je otišao u Bajern.

Ovu informaciju je sa svetom podelio italijanski novinar Đanluka Dimarcijo koji je vrlo dobro upoznat sa fudbalskim dešavanjima kada su u pitanju transferi i Evropi.

Ipak, "milioneri" moraju znati da će morati dobrom ponudom da privole Anerldeht da baš njima proda srpskog reprezentatica, jer za njime jure i Benfika, i Njukasl, i Milan i još nekoliko premijerligaša i bundesligaša. Prema nekim procenama njegova cena je oko 15.000.000 evra, ali cena njegove slobode će biti sigurno koji milion veća.

Očigledno su u upravi Borusije zapamtili prošlosezonske igre koje je Mitrović pružao upravo protiv njih u Ligi šampiona, a i sećaju se sigurno i gola koji je dao na "Signal Iduna" parku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs.M

    21. jun 2015 | 10:58

    Jesu nasli pojacanje bice borba za opstanak.sa jojicom su se jedva spaslu a sad i mirovic pa stvarno im nema spasa.

  • Interceptor

    21. jun 2015 | 22:16

    Al ce da se usrece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA