Di Mariju su oterali jer je bio ružan, a sada u Realu traže od Beniteza da smrša!

Navodno je nakon imenovanja za trenera "kraljevskog kluba", španski stručnjak dobio savete od direktora da bi trebalo da obrati računa malo na svoju kilažu

  • 5

Sećate se sigurno priče od pre nekoliko meseci kako je Anhel Di Marija morao da napusti Real iz Madrida zato što je bio previše ružan? Neki su verovali u to, neki ne, ali jedno jeste sigurno "kraljevski kluba" pazi na svaki detalj, pa čak i na fizički izgled, a to bi mogao da oseti na svojoj koži i novi trener Rafa Benitez.

Španski "AS" ovih dana se bavi jednom za mnogo neverovatnom pričom, ali kada je u pitanju najpoznatiji klub na svetu ništa nas ne sme iznenaditi, a radi se o tome da su odmah po imenovanju za šefastručnog štaba, Benitezu upućeni saveti da što pre izgubi kilažu.

Nekadašnji trener Čelsija, Napolija i Liverpula je tokom čitave karijere kuburio sa kilogramima, a dok je bio u engleskoj, navijači protivničkih klubova su često znali da zapevaju pesmu o "debelom španskom konobaru". Kada je otišao u Napulj priča se da je potpuno odlepio za italijanskom kuhinjom i da nije izbijao iz picerija i restorana, pa je sada deblji nego ikada.

Zato su mu direktori kluba savetovali da preko leta pokuša da smrša, navodno, pre svega kako se ne bi našao na meti protivničkih navijača kao što je to bilo u Engleskoj, međutim, vrlo dobro se zna da navijači kada hoće da vređaju nekoga oni nađu bilo kakav razlog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    21. jun 2015 | 13:27

    A modric lepotan hahahahaha :-D

  • Hala Madrid

    21. jun 2015 | 13:43

    Izgled nema nikakve veze sa transferom Di Marije,nego kako bi vratili novac koji su ulozili u Džejmsa Rodrigeza,morali su da prodaju jednog boljeg igraca,oni su to i ucinili i prodali su Di Mariju

  • aaa

    21. jun 2015 | 12:39

    A bejl je kao lep

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA