NOVO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Markinjos do kraja nedelje u Humskoj? (VIDEO)

Crno-beli obezbedili neophodne garancije bez kojih Brazilac i njegov agent nisu hteli da pregovaraju

  • 13

Izgleda da će se treneru Partizana Zoranu Milinkoviću ostvariti još jedna želja u ovom prelaznom roku. Jedna od meta crno-belih Gabrijel Markinjos mogao bi do kraja naredne nedelje da potpiše ugovor sa klubom iz Humske, pošto je dobio neophodne bankarske garancije, bez kojih nije hteo da pregovara.

Brazilski ofanzivni vezista, koga vide kao zamenu za odlazećeg Andriju Živkovića, je zajedno sa svojim agentom zahtevao da mu klub prvo obezbedi bankarske garancije, što su crno-beli uspeli da učine tokom subote, pa tako prepreka ka realizaciji ovog transfera nema.

Markinjos bi trebalo da stigne na šestomesečnu pozajmicu iz Al Nasra, iz Saudijske Arabije, a ako se bude nametnuo onda će se dogovarati trajna saradnja.

Podsetimo, da se oko ovog transfera šuška već neko vreme, a da se o kvalitetima Markinjosa pohvalno izrazio i njegov sunarodnik Fabrisio Silva Dornelas koji je stigao početkom ove nedelje u Humsku i već trenira sa novim timom na Tari.

Pogledajte malo neke od njegovih najboljih poteza i golova u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA