Promene na Marakani: Zvezda dobila novog direktora omladinske škole!

Dragan Mladenović je posle pregovora sa Zvezdanom Terzićem prihvatio funkciju prvog čoveka omladinske škole crveno-belih

  • 4
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Dragan Mladenović će biti novi direktor omladinske škole Crvene zvezde. Nekadašnji prvotimac crveno-belih bio je jedan od najvećih kritičara rada na Marakani u prethodnom periodu, ali mu je uprava dala priliku da dovede u red funkcionisanje omladinskog pogona, a zvanična promocija se očekuje narednih dana.

Posle višenedeljnih pregovora sa upravom i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem bivši vezista Crvene zvezde i reprezentacije Srbije prihvatio je funkiciju direktora omladinske škole.

On je pre dve godine radio kao trener u omladinskoj školi, ali je sa našeg najvećeg stadiona otišao nakon sukoba sa Srđanom Vasiljevićem, koga će naslediti na ovoj funkciji, pošto mu je istekao ugovor.

Od novog direktora se očekuje da dovede stučan kadar i da spreči uticaj menadžera na mlade igrače.

Mladenović je tokom rada u Zvezdi trenirao generaciju rođenu 1997. godine u kojoj je bio i supertalentovani Luka Jović. Na njegovo insistiranje mladi napadač je prebačen da trenira sa godinu dana starijom selekcijom.

Kada su u pitanju rezultati omladinske škole u prethodnoj sezoni, omladinci crveno-belih osvojili su treće mesto, iza Rada i Vojvodine, kadeti su završili kao šesti, a pioniri treći. Titulu su osvojili mlađi pioniri i mlađi kadeti, koji su takođe bili uspešni i na regionalnom turniru u Bijeljini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Usce na Ibru

    21. jun 2015 | 17:19

    Sa srecom Coga,da nam stvaras igrace tvog kalibra!!!

  • Nenad Aleksic

    21. jun 2015 | 21:50

    Napred majstore,stvaraj nam jaku Zvezdu i nedaj je tajkunima i menadzerima.

  • Neki

    22. jun 2015 | 02:50

    Prodaj te sve igrače pa ćete iz Evropskog fudbala prije doći nego što ćete otići. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA