Mitrović odjavio evropske velikane: Želim samo u jedan klub! (VIDEO)

Portugalska A Bola prenosi da srpski napadač želi da pređe u Benfiku i da je o klubu iz Lisabona pričao sa Fejsom, Đuričićem i Markovićem

  • 0

Iako se za njega interesuju velikani poput Mančester junajteda i Borusije Dortmund, srpski napadač Aleksandar Mitrović otkrio je da želi da nastavi karijeru u portugalskom šampionu Benfiki i jednom od najtrofejnijih evropskih klubova.

Reči napadača Anderlehta i nekadašnjeg prvotimca Partizana prenela je portugalska A Bola.

- To je jedan od najvećih evropskih klubova i san svakog igrača. Nadam se da idem u Benfiku, biću veoma srećan ako se to dogodi. Razgovarao sa Fejsom, Markovićem i Đuričićem, svi su mi rekli da se radi o fantastičnom klubu - rekao je srpski napadač.

KAKVA PODRŠKA: Aleksandar Mitrović bodri crno-bele na derbiju! (FOTO)

Mitrović je ponikao u Partizanu, a u leto 2013. godine prešao je u Anderleht za 5.000.000 evra. Prošlu sezonu završio je kao najbolji strelac belgijske Pro lige sa 20 postignutih golova, čime je privukao pažnju najvećih evropskih klubova.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nedavno se u engleskim medijima pojavila informacija da ga želi Svonsi, i da je klub iz Premijer lige već počeo pregovore oko transfera.

Premijerligaš počeo pregovore sa Mitrovićem: Ako prihvati ponudu, Partizan dobija 2 miliona evra!

Rasplet oko transfera Mitrovića pomno se prati i u Humskoj, pošto u ugovoru Partizana i Anderlehta postoji klauzula po kojoj crno-beli dobijaju 20% od sume koja prelazi 5.000 000 evra za obštećenje popularnog Mitrogola.

Pogledajte i neke od njegovih najboljih poteza tokom prethodne sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA