SRBIJO, STIŽU TVOJI ŠAMPIONI: Svetski prvaci večeras na balkonu! Dolaze i zlatni vaterpolisti!

Šampioni sveta sa Novog Zelanda vraćaju se u otadžbinu, kao i vaterpolisti koji su se okitili zlatom na prvim Evropskim igrama

  • 1
Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina pobedom Brazila postala je šampion sveta! Foto: Tanjug/AP

Srbija danas može biti ponosna na svoje sportiste koji joj donose samo u jednom danu dva zlata. Mladi fudbaleri naše zemlje koji su se okitili titulom svetskog prvaka na Novom Zelandu dolaze u otadžbinu. Takođe, i zlatni vaterpolisti stižu iz Bakua ovenčani oreolom šampiona prvih Evropskih igara.

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina doputovaće ujutru u Beograd, a doček će biti upriličen od 20.00 sati na platou ispred Skupštne grada.

Svetske prvake će na aerodromu dočekati predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Ivan Ćurković.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Staroj Pazovi u 12.00 sati biće organizovan doček i konferencija za štampu u Kući fudbala povodom istorijskog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije Srbije.

Takođe, u srpsku prestonicu se vraćaju i mladi vaterpolisti koji su predstavljali našu zemlju na prvim Evropskim igrama u Azerbejdžanu, gde su u finalu savladali Španiju i osvojili zlatnu medalju.

Foto: OKS Foto: OKS

Za sada nema informacija da bi i oni mogli da se pojave na balkonu, ali je sigurno da će konferencija biti održana na aerodromu "Nikola Tesla" odmah posle njihovog sletanja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA