PESNICE U BUBREGE, STARTOVI ZA ZATVOR: Kolumbijci i Peruanci se tukli umesto da igraju fudbal! (VIDEO)

I jedni i drugi su želeli da izbegnu poraz koji bi ih potpuno izbacio iz nastavka takmičenja, pa su tako uglavnom bili koncentrisani kako da povrede protivnika

  • 1

Najgora utakmica u dosadašnjem delu Kopa Amerika odigrana je prethodne noći, a njeni akteri su bili Kolumbijci i Peruanci. Publika koja je došla da ih gleda je platila kartu da bi gledala jedno, ali je na kraju dobila potpuno drugačiju predstavu.

Očekivali su se lepi potezi, golovi, šanse, driblinzi, ali od svega toga nije bilo ništa, pošto je na terenu bio pravi boks meč. Kao da postizanje pogotka nije zanimalo ni jedne, ni druge, niti sama pobeda, nego mnogo više pažnje su poklanjali tome kako da povrede protivnika.

Tako smo mogli da vidimo Kvadrada kako tuče pesnicama u bubrege protivnika kada sudija ne gleda, startove za zatvor, a ne za crveni karton i prosto je neverovatno da niko nije zaradio isključenje. Uostalom pogledajte i sami šta se događalo na ovom susretu.

U drugom meču ove grupe Brazil je savladao Venecuelu 2:1 i tako zauzeo prvo mesto u grupi, dok je Peru drugi, a Kolumbijci mogu da se nadaju prolazu kao najbolja trećeplasirana selekcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA