SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ: Morali smo da pokažemo narodu koliko možemo!

Momak koji je proglašen za jednog od tri najbolja igrača na Mundijalitu kaže da je poraz u prvoj utakmic probudio inat kod njega i drugova da pokažu od čega su sazdani

  • 0

Bio je Sergej Milinković Savić mozak selekcije Srbije na putu ka svetskom tronu. Trčao je, pokretao napade, davao golove, asistirao, bio prvi u defanzivi i za to je nagrađen - dobio je bronzanu loptu kao jedan od trojice najboljih igrača na šampionatu.

Sada, dva dana kasnije doneo je kući i trofej i individualno priznanje. Zato je i blistao na koktelu koji je održan u srpskoj kući fudbala, u Staroj Pazovi, povodom neverovatnog uspeha koji su on i saigrači ostvarili.

- Do juče smo protiv Brazila mogli da igramo samo na PES-u, a sada. od prvog dana smo verovali da možemo da budemo prvi. Bio je to dug put. Značilo nam je tih deset dana što smo ranije otišli na Novi Zeland, jer smo se adaptirali na uslove koji tamo vladaju. Izgubili smo prvu utakmicu, pa smo onda morali da pokažemo našem narodu koliko možemo - rekao je Milinković Savić.

Fudbaler Genka će sa reprezentativnim drugovima izaći na balkon Skupštine grada uveče u 20 časova, a nekoliko sati kasnije će biti i pred Novosađanima na Štrandu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA