NISU GA ZABORAVILI: Danilo Pantić dobio zlatnu medalju od saigrača, iako nije igrao! (FOTO)

Još jednom su pokazali kakav su kolektiv i tim puleni Veljka Paunovića, koji su dali medalju i svom reprezentativnom drugu koji iz određenih razloga nije putovao na Novi Zeland

  • 7
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Bolelo je Danila Pantića, i sam je priznao to, što nije bio sa svojim drugovima i saigračima sa kojima je bio svih prethodnih godina, na Svetskom prvenstvu i što nije učestvovao u osvajanju titule šampiona planete. Ipak, utehu za to je dobio baš od njih koji ga nisu zaboravili.

Sada već bivši fudbaler Partizana pojavio se u Staroj Pazovi da dočeka svoje saigrače ovenčane svetskom krunom i odmah je doživeo prijatan šok. Momci sa kojima je zajedno delio i dobro i zlo tokom svih prethodnih godina su mu pokazali da su mislili na njega, pa je tako Mijat Gaćinović svoju medalju dao upravo njemu.

- Došao sam drugovima da im lično čestitam, iako sam sve vreme bio sam njima na vezi preko poruka. Osećam se i dalje kao član tima, samo to gledam kao da sam bio povređen i da zato nisam mogao da igram na završnom turniru- Mnogo mi je žao što nisam bio sa njima, jer je ovo deo najlepšeg sna - rekao je Pantić.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Podsetimo da je Pantić bio deo ove generacije od pionirskih dana i da je na Evropskom prvenstvu prošle godine bio jedan od glavnih igrača koji su izborili plasman na Mundijalito.

Međutim, zbog nesuglasica oko produžavanja ugovora sa Partizanom i loših savetnika, klub ga je suspendovao i nije mu dozvolio da igra u prolećnom delu sezone, a FSS se složio sa stavom kluba i odlučio da jedan od naših najvećih talenata ne bude deo tima na Novom Zelandu zbog nedostatka takmičarskh utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    22. jun 2015 | 15:45

    Dali mu za slikanje, da se pohvali na instagramu ali kuce nece da je nosi...

  • Cica

    22. jun 2015 | 15:39

    E moj djecace nevinoga djecackog lica, sto ti ja nisam tata sada bi bio i crno-bela desetka i crvena desetka a pare nece nikad pobjeci...

  • bgd

    22. jun 2015 | 15:05

    Svaka cast Sergej i ako mislim da ne zasluzuje medalju. Kad te klub afirmise i vodi racuna o tebi red je da i nesto zaradi na tebi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA