BRUKA ISPRED SKUPŠTINE: Navijači se tukli na dočeku fudbalera! (VIDEO)

Srećom, sprečen je veći incident, a sukobljeni su se ubrzo pomirili i potom zajedno navijali

  • 43

Na oko 50 minuta do početka svečanog dočeka ispred Skupštine grada, na kom su se od 20 časova pojavili svetski šampioni, omladinski fudbaleri Srbije došlo je do incidenta kada se sukoblila mala grupa navijača u prvim redovima.

NAJSPEKTAKULARNIJI DOČEK IKADA! Više od 50.000 ljudi klicalo šampionima sveta, balkon ne pamti ovakve emocije! (FOTO) (VIDEO)

Došlo je do čarke u prvim redovima ispre Starog dvora, zbog zapaljene baklje koja je umalo povredila nekoga u gužvi. Jedan navijač nije želeo da prećuti na to, pa je došlo do gužve u kojoj je razmenjeno nekoliko udaraca.

DA SE NAJEŽIŠ! Paunović otkrio tajni ritual orlića i zamolio ljude da ga izvedu zajedno! (VIDEO)

Sve to je trajalo nekoliko minuta, i srećom, nije došlo do velikog incidenta... što bi zaista bio apsurdan momenat koji bi poremetio svečanost pred balkonom na kom dočekujemo šampione.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

GRMELO JE BOŽE PRAVDE! Orlići sa narodom pevali srpsku himnu! (VIDEO)

Sukobljeni navijači, koji su se tukli iz prvih redova, potom su ometali novinare i reportere i pretili im da ne snimaju i fotografišu incident.

Naš fotoreporter je sve zabeležio sa svega nekoliko metara, što možete videti i u priloženom snimku.

Navijači koji su se skukobili bili su u alkoholisanom stanju, pili su žestoka pića, ali su se ubrzo pomirili. Dvojica koja su razmenjivala udarce ubrzo su zagrljeni pevali, što smo takođe zabeležili.

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amin

    22. jun 2015 | 22:23

    Sa terase sam gledao njih petoricu kako uleću u maxi otimaju pivo od radnice i beže! Da u Srbiji,pljačkaju srpsku prodavnicu,odgurnuli su i ponizili srpkinju koja pošteno radi za malu platu i otišli da "slave" srpsko zlato u fudbalu. A onda horde koje vole svoju Srbiju vraćajući se sa "slavlja" vrište i dernjaju se po Glavnom gradu te Srbije čije su ime uzvikivali do malopre prevrčući srpske kontejnere,kante,šutirajući autobuska stajališta i vređajući svoje građane i goste njihovog grada i Srbije!

  • da,da..

    23. jun 2015 | 00:25

    Imaju srce kao misevi 90 % od njih, da im nije alkohola i gudre bili bi mirni kao bubice ....

  • Ilke

    22. jun 2015 | 22:18

    Draga policijo, imate snimke pa pohapsi olose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA