UTISCI ZLATNIH FUDBALERA: A nekad smo gledali košarkaše i vaterpoliste...

U fenomenalnoj atmosferi i pred više od 50.000 navijača omladinska reprezentacija Srbije proslavila je ispred Skupštine grada titulu

  • 0

Omladinski reprezentativac Srbije Andrija Živković rekao je da mu je doček ispred Skupštine grada najbolji trenutak u životu i da što više želi da uživa u proslavi osvojene titule prvaka sveta.

- U šoku sam, prvi put mi se dogodilo ovako nešto u životu. Naježio sam se kada sam video da ima oko 100.00 ljudi. Hvala svima, koji su učestvovali u uspehu, medijima. Želimo sad da proslavimo ovu titulu. Ispisali smo istoriju srpskog fudbala - rekao je Živković Tanjugu posle proslave.

DA SE NAJEŽIŠ! Paunović otkrio tajni ritual orlića i zamolio ljude da ga izvedu zajedno! (VIDEO)

Mladi napadač Mijat Gaćinović zahvalio se publici, koja je u velikom broju došla da proslavi najveći uspeh srpskog fudbala.

Lude selfi fotke fudbalera sa autobusa i balkona! (FOTO) (VIDEO)

- Fantastičan osećaj, ovo mora da se doživi. Dugo smo verovali u uspeh i sve podredili njemu. Pokazali smo da smo zasluženo osvojili titulu - rekao je Gaćinović.

Prema njegovim rečima najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi bio je selektor Veljko Paunović.

VREBALA JE: Starleta koja je nudila seks fudbalerima pojavila se na dočeku! (FOTO)

- Paunović nam je usadio da dišemo kao jedan i ginemo jedni za drugog. Igrali smo u finalu protiv fantastičnog Brazila, bilo je dosta prilika sa obe strane, ali smo uspeli da slavimo - rekao je Gaćinović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Štoper Srđan Babić istakao je da se potajno nadao osvajanju svetske titule.

U JE... Hit reakcija Filipa Jankovića kad je sa balkona video masu! (GIF)

- Išli smo korak po korak i stigli do finala protiv Brazila o kojem može samo da se sanja i na kraju došli do trofeja. Neverovatno koliko se ljudi okupilo, gledao sam vaterpoliste i košarkaše i svaki put se naježio zbog njihovih slavlja - zaključio je Babić.

U fenomenalnoj atmosferi i pred više od 50.000 navijača omladinska reprezentacija Srbije proslavila je ispred Skupštine grada titulu prvaka sveta osvojenu na Novom Zelandu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA