Razbio je Obradovića u polufinalu, sad će igrati kod njega!

Najbolji igrač turskog prvenstva u narednoj sezoni igraće pod komandom srpskog stručnjaka

  • 0

Amerikanac Bobi Dikson (32) obeležio je minulu sezonu u turskoj košarci.

Poturčeni legionar koji se odomaćio po imenu Ali Muhamed, kao najbolji strelac Karšijak je, van svih prognoza, došao do titule posle pobeda nad dva najveća favorita za tron, Fenerbahčea u polufinalu i Anadolu Efesa u finalu plej-ofa. Time je sebi obezbedio transfer u redove ekipe koju vodi Željko Obradović.

UBICE FAVORITA: Karšijaka izvela čudo do kraja i osvojila titulu posle 28 godina! (VIDEO)

Košarkaš koji bi trebalo da se nađe u sastavu turske reprezentacije na predstojećem evropskom prvnstvu, potvrdio je da je postao novi igrač Fenerbahčea.

- Postigli smo dogovor. Nisam još uvek razgovarao sa Obradovićem, ali se unapred radujem trenutku kada ću se pridružiti novom klubu - rekao je Dikson.

- Ufuk Saridža (trener Karšijake) je sjajan stručnjak, mnogo ga poštujem, ali, kao što sam već rekao, ovde sam već nekoliko godina i niko mi ne može reći da nisam pružao sve od sebe svakog dana. Niko čak to ne može ni da pomisli. Razumem Saridžu, jer sam bio deo njegovih planova za narednu sezonu, ali ja sam želeo novi izazov, na većem nivou, to mi je bilo potrebno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA