Više neće biti trener omladinaca: Paunović preuzima starije reprezentativce Srbije

Sjajni mladi stručnjak ima usmeni dogovor sa čelnicima FSS i samo formalnost ga deli od promocije za trenera mlade reprezentacije Srbije

  • 22

Veljko Paunović bi uskoro trebalo i zvanično da preuzme ulogu trenera mlade reprezentacije Srbije. Posle više nego uspešno obavljenog posla sa omladinskom selekcijom, sa kojom je osvojio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, Paunović je usmeno dogovorio detalje sa potpredsednikom FSS Savom Miloševićem i direktorom mlađih selekcija Mitrom Mrkelom, oko preuzimanja mesta na klupi reprezentativaca do 21. godine, preneo je Sport.

- Narednih dana razgovaraćemo o Veljkovom angažmanu u mladoj reprezentaciji. Ideja nam je da Paunovića zadržimo u Fudbalskom savezu Srbije, a mogu d akažem i da bismo tako razmišljali i da nije sa ovim igračima osvojio Svetsko prvenstvo, jer je Veljko odavno pokazao veliki trenerski kapacitet i odanost poslu koji obavlja - rekao je Savo Milošević za Kurir.

Mihajlović je zarađivao 35.000 evra, Advokat 20.000, šta mislite koliko zarađuje Veljko Paunović?

U FSS su svesni da će biti teško nositi se sa ponudama klubova, kojih će sigurno biti posle uspeha na Svetskom prvenstvu, ali veruju da će uspeti da zadrže sjajnog stručnjaka u srpskom fudbalu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Svesni smo da će Paunović narednih dana dobijati ponude brojnih klubova. On je čak i pre prvenstvan na Novom Zelandu odbio ponudu Hetafea. Veljko je samim povratkom u srpski fudbal pokazao da voli našu zemlju, a pokazao je i da se sjajno razume sa igračima koje trenira. Ne sumnjam da ćemo nastaviti saradnju - rekao je Mitar Mrkela novinaru Kurira.

On bi uskoro trebalo i zavnično da porazgovara sa Paunovićem da preuzme klupu mlade reprezentacije, koja je neslavno završila takmičenje na prvenstvu Evrope i neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Paunović bi novim ugovorom sa FSS dobio i veću platu od dosadašnjih 5.000 evra mesečno.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko LO

    24. jun 2015 | 11:31

    Majstori.povecajte mu platu I neka prati svoju ekipu koju zna u dusu sve do A selekcije

  • BRAT

    24. jun 2015 | 11:58

    Seniorima ne mogu pomoći ni Antić ni Paunović

  • Luka Grobar

    24. jun 2015 | 13:41

    Njima nemoze niko da pomogne jer je vazniji klub gde ima para i splavovi alkohol i one "fine" devojke koje vam sve uzmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA