Liverpul doveo pojačanje za 40 miliona evra, Markec na izlaznim vratima Enfilda! (VIDEO)

Crveni su dogovorili transfer Roberta Firmina iz Hofenhajma, koga samo medicinski pregledi dele od zvanične promocije

  • 5

Liverpul je dogovorio sve detalje o transferu Roberta Firmina (23), koji će iz Hofenhajma preći na Enfild za 40 miliona evra. Firmino je tako postao drugi najviše plaćeni igrač u istoriji Liverpula, posle Endija Kerola za koga je dato 45 miliona evra kada je prelazio iz Njukasla pre nekoliko godina.

Brazilski ofanzivni vezista, koji trenutno nastupa na Kopa Amerika će sa Crvenima potpisati petogodišnji ugovor, a od zvanične promocije dele ga medicinski pregledi i dobijanje radne dozvole.

Ponovo ga je dao bez gledanja: Brazilac koji skrene pogled kada postiže gol! (VIDEO)

Ovaj transfer je ujedno i najava renoviranja igračkog kadra engleskog velikana, koji prethodne sezone nije opravdao uložen veliki novac.

Prema pisanju britanskih medija, trener Brendan Rodžers je sastavio transfer listu, na kojoj se nalazi devet fudbalera, a jedan od njih je i Lazar Marković, koji je prethodnog leta došao u Liverpul iz Benfike za 20 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Marković je prethodne sezone odigrao 19 prvenstvenih utakmica za ekipu sa Enfilda i postigao je dva gola. U ostalim takmičenjima je nastupio još devet puta i jednom se upisao u strelce. Otežavajuća okolnost za ostanak Markeca u Liverpulu je i to što Firmino može da pokrije poziciju na kojoj on igra.

Pogledajte najbolje poteze Firmina iz prethodnih sezona, za koga se Liverpul već duže vreme interesovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA