Posle 14 godina vrhunskog evropskog fudbala legenda Rivera se vratila kući! (VIDEO)

Igrao je za Real i Barselonu, osvajao titule širom "starog kontinenta", davao golove, a sada je rekao da je vreme za povratak

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Argentinski napadač Havijer Saviola koji je 14 godina proveo u elitnim evropskim klubovima vratio se u Argentinu, u River Plejt sa kojom je osvojio dve titule prvaka.

- Jedva čekam da počnem da treniram. Nadam se da ću imati isti prijem kakav sam imao prvi put kada sam igrao za ovaj klub - rekao je 33-godišnji Saviola koji treba da prođe lekarske preglede pre nego što potpiše ugovor.

Njegov ugovor sa Veronom ističe 30. juna. Saviola je u karijeri sa Barselonom i Realom osvajao titule prvaka Španije, kao i naslov šampiona Grčke sa Olimpijakosom i Portugalije sa Benfikom. Sa Seviljom osvojio Kup UEFA, a takode je igrao za Monako.

Saviola je osvajač zlatne olimpijske medalje iz Atini 2004, a sa reprezentacijom Argentine do 20 godina uzeo je titulu svetskog šampiona 2001.

River Plata igra u polufinalu Kopa Libertadores protiv paragvajskog Gvaranija 14. i 21. jula.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA