Svetski šampion blizu ostanka u Humskoj!

Andrija Živković bi mogao još šest meseci da igra u Partizanu

  • 1

Partizanov Svetski šampion Andrija Živković bliži je ostanku u Partizanu, makar još šest meseci, nego odlasku u inostranstvo već ovog leta.

To se može naslutiti na osnovu reči trenera crno-belih Zorana Milinkovića, koji vidi brzonogog ofanzivca u ekipi i za narednu polusezonu.

- Verujem da je realno da ga zadržimo - optimista je šef stručnog štaba crno-belih.

- To je situacija koja može da se posmatra iz tri aspekta. Jedan je stav kluba, drugi je stav njegovih agenata, ljudi koji ga vode, i naposletku stav igrača. I u tom trouglu treba videti kakvo će biti rešenje.

A kakav je stav trenera?

- Lično, mislim da su Andrija i njegova porodica blizu odluke da još neko vreme igra u Partizanu. Vrlo je važan stav Andrije. On je najbolji mladi igrač na svetu i zbog toga dolazimo na taj teren da mi sada treba da pariramo bogatom svetu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Nije tajna da se za Živkovića se interesuju mnogi veliki klubovi. Milinković veruje da kod preranog odlaska mladog igrača postoji rizik da se „izgubi“.

- Voleo bih, ako ništa drugo, da barem još šest meseci igra u Partizanu. Mislim da je mlad, a praksa je pokazala da su igrači koji su se rano prodavali i odlazili jako mladi, nisu uspevali da se izbore sa konkurencijom u inostranstvu. Ali, hajde da sačekamo i vidimo šta će se dešavati.

(M.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lzrvc

    25. jun 2015 | 16:44

    Ovih 6 meseci za nas fudbal kao da ce da nam ostane 6 godina :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA