Novaka očekuje pakao na Vimbldonu!

Najbolji svetski teniser će imati tešku prvu nedelju na trećem Gren slemu sezone

  • 3

Novaka Đokovića očekuje pravi pakao na Vimbldonu, barem kada je u pitanju onaj temperaturni. Najpoznatiji teniski turnir na svetu počinje sledeće nedelje, a prema tvrdnjama meteorologa na Ostrvu upravo u tom periodu bi Britaniju trebalo da zahvati vreli talas.

REPRIZA ROLAN GAROSA: Đoković i Nadal već u ranoj fazi Vimbldona!

Sredinom i krajem sledeće nedelje očekuje se da će temperatura u Engleskoj i Londonu prosečno biti oko 35 stepeni Celzijusa, što će biti pravi temperaturni šok za one koji se nalaze na Ostrvu s obzirom na to da je ove godine najveća izmerena temperatura bila 26,8 stepeni Celzijusa.

Prema svim mogućim prognozama koje nam dolaze iz Engleske očekuje se da će ovogodišnji turnir na terenima "Ol Ingland Klaba" biti najtopliji u istoriji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, ne očekuje se takvo vreme potraje tokom čitavog turnira koji traje dve nedelje, pa će tako sigurno biti i neizbežne kiše koja je i zaštitni znak trećeg Gren slema u sezoni.

Dakle, što se tiče vremena Đoković sigurno u prvoj nedelji biti na pakilenim mukama, a za igračke ne znamo, jer sve zavisi od žreba posle koga ćemo znati kakvi ga protivnici očekuju na putu ka odbrani titule.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA