Zvezda odustala od domaćih igrača i zamenu za Lazovića pronašla u Izraelu! (VIDEO)

Na Marakani užurbano rade na traženju rešenja za krilnu poziciju, a za oko im je zapao jedan od najbolje ocenjenih igrača izraelskog prvenstva

  • 1

Rukovodstvo Crvene zvezde je zasukalo rukave i ubrzano radi na ojačavanju tima posle saznanja da su dobili izuzetno ozbiljnog i teškog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Svesni su u Ljutice Bogdana da su im neophodna pojačanja i u što kraćem roku.

Zvezda korak bliže dovođenju bivšeg igrača zagrebačkog Dinama: Došao da gleda crveno-bele! (FOTO)

Posao oko angažovanja Argentinca Ibanjeza je očigledno u završnoj fazi realizacije, ali se traži igrač koji će popuniti prazninu u manevru nastalu odlaskom Darka Lazovića. Mnoge menadžerske firme nude igrače crveno-belima, a u moru igrača koji nemaju baš potreban kvalitet za njih, izgleda da se izdvojilo jedno ime.

Kako saznaje "Mocart sport" reč je o Izraelcu Idanu Veradu koji je zapao za oko Miodragu Grofu Božoviću koji je dao saglasnost da se sa njim uđe u pregovore. Verad je prethodnih pet sezona bio jedan od nosilaca igre Makabija iz Haife i jedan od najbolje ocenjenih igrača u tamošnjem šampionatu.

Igra na poziciji krila, levonog je što se dopada Grofu i ono što je dobra okolnost za Zvezdu jeste da je njemu istekao ugovor i da je slobodan igrač. Prethodne sezone je odigrao 20 mečeva i postigao šest golova, a pogledajte neke od njegovih najboljih poteza u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.E....GOOD...

    25. jun 2015 | 21:14

    Uh kad bi ga doveli, fenomenalan igrač...NAPRED ZVEZDA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA