Zvezda ubedljiva u poslednjoj pripremnoj utakmici! Da li je Grof Božović iskristalisao startnih 11?

Crveno-beli su uspešno okončali pripreme u Sloveniji pobedom protiv ukrajinske ekipe sa 4:1

  • 6

Crvena zvezda je u Sloveniji odigrala poslednju pripremnu utakmicu. Protivnik je bila ukrajinska ekipa Karpata, koju su crveno-beli savladali sa 4:1.

Golove za ekipu Miodraga Božovića postigli su Parker, Orlandić i Katai u prvom poluvremenu, dok se pet minuta pred kraj utakmice i Luka Jović upisao u strelce. Strelac za Karpate bio Plastun u prvom delu meča.

Zvezda korak bliže dovođenju bivšeg igrača zagrebačkog Dinama: Došao da gleda crveno-bele! (FOTO)

Zvezda je od starta zaigrala u sledećem sastavu -  Kahriman, Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković, Savićević, Stojanović, Katai, Gavrić, Parker i Orlandić.

Prvo poluvreme bilo je mnogo sadržajnije. Postignuta su četiri gola a viđeno je i mnogo šansi, pa je rezultat mogao da bude i ubedljiviji od 3:1 za crveno-bele.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Parker je zatresao mrežu u 21. minutu posle asistencije Anđelkovića. Uzvratili su Ukrajinci četiri minuta kasnije. Ipak, do odmora su igrači vicešampiona Srbije pogodili gol protivnika još dva puta - najpre Orlandić u 34. minutu posle dobre ubačene lopte Kataija, a tri minuta kasnije se i asistent kod drugog gola Zvezde  upisao u strelce posle lepog driblinga Savićevića.

Miodrag Božović je na poluvremenu napravio samo jednu izmenu, u igru je ušao Ristić umesto Kataija. U 65. minutu je Zvezda igrala u potpuno drugačijem sastavu u odnosu na početak utakmice, s tim da je na golu ostao Kahriman.

U tom trenutku sastav je bio - Kahriman, Mijailović, Stojanović, Mbođ, Đorđević, Ahčin, Ristić, Avramovski, Jovović, Živković i Jović.

Do kraja utakmice je Zvezdina devetka postigla gol i tako postavila konačan rezultat, čime je okončala pripreme u Sloveniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tocak

    25. jun 2015 | 21:37

    Dok god nam igraju Cvetkovic, Andjelkovic, Stojanovic, nema ekipe od nas.

  • Mile

    25. jun 2015 | 23:47

    Slaba ekipa. Najmanje 3 dobra pojacanja u ofanzivi il necemo osvojiti titulu, o evropi da ne pricam

  • Kcal pfc

    25. jun 2015 | 21:36

    Cirkus kolorado hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA