Povređeni Murić ostaje u Partizanu

Uticajni agent Miodrag Ražnatović potvrdio je da će Slovenac i naredne sezone, uprkos velikom interesovanju evropskih klubova, ostati u ekipi Duška Vujoševića

  • 6

Dobra vest u moru loših za Košarkaški klub Partizan: Edo Murić će i naredne sezone nositi crno-beli dres!

Ovu informaciju potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović gostujući na SOS kanalu.

- Murić će ostati u Partizanu, nedvosmisleno - rekao je uticajni agent.

Pre nego što ponovo bude u pogonu kod Duška Vujoševića, Murić će morati da sanira povredu ramena koju je zaradio u plej-ofu Superlige.

Antić: Uvek postoji mogućnost da se vratim u Zvezdu!

Foto: MNPress Foto: MNPress

Ražnatović je dodao da je upravo povreda njegovog klijenta možda i glavni razlog zbog koga se neće ostvariti prelazak Murića u Armani.

- Vrlo je teško reći da je bio na pragu Armanija. Sigurno je samo reći da je taj klub pokazao veliki interes za njega, što nije ni čudo, jer je dao 37 poena protiv njih u pripremnom periodu. Dolazili su da gledaju utakmice u polufinalnoj seriji ABA lige, gde je takođe dobro igrao i verujem da bi postojale realne šanse da nastavi karijeru u Italiji da se nije povredio i da se nisu dogodili tektonski potresi u milanskom klubu.

Inače, novi trener Armanija ovih dana postaće hrvatski stručnjak Jasmin Repeša za koga će italijanski klub platiti Cedeviti obeštećenje od 400.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA