MATOS, PLAVŠIĆ, IVANIĆ...Zvezda sa 6 novih igrača napada Kairat?

Početak naredne sedmice trebalo bi da donese nova lica na Marakanu

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se danas sa priprema iz Slovenije gde su zabeležili tri pobede u prijateljskim mečevima. Poslednja je izvojevana protiv Karpata (4:1), a spekuliše se da će upravo tim koji je srušio Ukrajince zaigrati na premijeri 2. jula.

Verovatno i hoće ukoliko u međuvremenu ne stignu pojačanja koja će moći da se registruju, a postoji mogućnost da do četvrtka na Marakanu stignu šestorica novih fudbalera - Bruno Matos, Idan Vered, Bojan Šaranov, Srđan Plavšić, Mirko Ivanić, kao i Luis Ibanjez.

Brazilac Matos bi trebalo u ponedeljak da potpiše dvogodišnji ugovor, dok će Novi Pazar dobiti obeštećenje od 100.000 evra. Ofanzivni vezista se tokom celog prelaznog roka povezivan sa Zvezdom i Partizanom. Crveno-beli su ga najpre odbili, ali su ipak odlučili da ga angažuju. Pominju se i saveti Lalatovića i Kosanovića.

Vest o Idanu Veradu se tokom četvrtka proširlila srpskom prestonicom, a reč je o krilnom napadaču koji je slobodan igrač i čini se idealna zamena za Lazovića. Sve o njemu možete pročitati ovde.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Šaranov je prošle godine bio viđen kao novi golman Zvezde, ali je odbio da bude zamena Rajkoviću. Sada, kada je Kahriman na izlaznim vratima, crveno-belima treba golman jer se sve češće pominje i odlazak najboljeg golmana na Mundijalitu. Bivši golman OFK je proteklih šest meseci branio u Ergotelisu i slobodan je igrač.

Kako Sport navodi, Mirko Ivanić je blizu Marakane pošto je Vojvodina u načelu prihvatila ponudu Zvezde. Ipak, očekuju se intezivniji pregovori u narednih par dana. Gaćinović verovatno neće doći u Zvezdu zbog pomenutog izraelskog igrača.

Iz ravnice u Beograd trebalo bi a se preseli i vezista Spartaka Srđan Plavšić koji se i zimus dovodio u vezu sa Zvezdom. Zbog povrede nije putovao na Novi Zeland sa omladincima, ali bi sasvim sigurno bio na spisku Veljka Paunovića.

Poslednje, ali i najbitnije ime jeste ono Ibanjezovo. Argentisnki levi bek je gledao Zvezdu protiv Karpata i u ponedeljak će doneti definitivnu odluku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    26. jun 2015 | 10:04

    A zašto sva ta pojačanja nisu dovedena na vreme? Čeka se zadnji čas '! I šta ako se zvezda ne plasira, !!!!!!?????! I TAKO IZ GODINE U GODINU

  • LFC

    26. jun 2015 | 11:10

    Rajko(ako ostane)-Petko(Cvele),Lune,Savo(Rendula),Ibanjez-Rile,Grujic,Ivanic,Katai,Verad-Orlanda(Jovic) Matos nam ne treba,imamo Avramovskog,Vukana i jos ako Plavsic dodje. U svakom slucaju dobra ekipa za Tole Superligu !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA