Omladinci su nam otkrili uloge Đokovića i Matića u osvajanju Mundijalita!

Veliki šampioni prepoznaju one koji će to tek postati

  • 3
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uspeh koji su omladinski fudbaleri na Mundijalitu toliko je veliki da su se mnogi plašili da u njega veruju, ali ne i Veljko Paunović i njegovi izabranici.

I dok se ta vera u to da mogu da urade nešto veliko gajila u njihovom krugu, kvalitet ovih momaka prepoznali su veliki šampioni kojima se omladinici dive.

Ko ustaje u pola noći da uzme nešto slatko, a ko gleda "Nebesku udicu" na dan finala: Opušteni intervju sa svetskim prvacima (FOTO) (VIDEO)

Najbolji sportista svih vremena Novak Đoković i Nemanja Matić, jedan od najboljih evropskih fudbalera, poslali su podršku fudbalerima još pre početka Svetskog omladinskog prvenstva na Novom Zelandu.

Teniser i fudbalski reprezentativac su poslali video snimke sa porukama podrške, direktno momcima koji su bili na početku misije. To su nam otkrili Saša Zdjelar i Predrag Rajković, gostujući u našoj redakciji.

- Ima jedna stvar koju nismo isticali po povratku. Zahvalili bismo se Novaku Đokoviću i Nemanji Matiću. Dobili smo video zapis i od jednog i drugog pred početak prvenstva - priča Zdjelar.

- U tom trenutku nisam mogao da verujem da takve veličine, takvi ljudi pružaju podršku pored svih svojih obaveza. Samim tim se vidi kakvi su ljudi. Sav sam se bio naježio dok sam gledao, pa evo i sad kad pričam o tome - rekao je Saša Zdjelar.

Veliki šampioni prepoznaju one koji će to tek postati...

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA