Đorđević preuzima Panatinaikos

Selektor Srbije se dogovorio sa grčkim klubom i očekuje se da uskoro potpiše dvogodišnji ugovor

  • 3

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević preuzeće atinski Panatinaikos, prenose grčki mediji.

Doduše, oni tvrde da je sve dogovoreno, a da se samo još čeka potpis ugovor. Đorđević se u načelu složio sa uslovima koje je Pao ponudio i uskoro bi ova saradnja trebalo da bude ozvaničena.

Mediji u Grčkoj prenose da će Đorđević imati platu od 800.000 evra na godišnjem nivou, a preuzeo bi ekipu posle Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Njemu posle Eurobasketa ističe aktuelani ugovor sa KSS, ali postoji opcija da se produži na još godinu dana ukoliko se košarkaši plasiraju na Olimpijske igre ili bar kvalifikacije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Đorđević je do sada radio u samo dva kluba Armani Džinsku 2006/07 i posle četiri godine u Benetonu hde je bio jednu sezonu.

Preuizeo je 2013. godine selekciju Srbije i osvoji srebro na Mundobasketu 2014.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maka46

    27. jun 2015 | 01:22

    Mnogo bih volio da moze da nastavi da vodi i Srbiju iako vodi i Panatanaikos!!! Vjerovatno covjek nebi imao dana slobodnog i nebi bio maks posvecen repretentaciji,bilo bi steta da napusti repru NE VIDIM NJEGOVOG NASLEDNIKA AL BAS NE VIDIM NIKOGA ako neko ima ideju nek PISE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA