Da li će Partizan zamenu za Drinčića dovesti iz Ajntrahta?

Crno-beli svesni da moraju dovesti barem jedno pojačanje na mesto zadnjeg veznog

  • 2

Nešto više od dve nedelje ostalo je do prvog meča Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pojačanja polako pristižu, ali ono koje će popuniti mesto zadnjeg veznog i dalje je u magli.

Nikola Drinčić i Saša Marković su napustili klub i tako umnogome oslabili jednu od najvažnijih linija u sastavu Partizana, s obzirom na to da crno-beli već duže vreme igraju sa dvojicom ispred poslednje linije.

Kao potencijalne zamene, kako navodi Sport, pominju se Branislav Jovanović, član Hapoel Akre, i fudbaler Ajntrahta Slobodan Medojević.

Trener Milinković može da računa na Jevtovića za ovu poziciju, ali se novajlija iz Novog Pazara još nije u potpunosti adaptirao. Tu su još Darko Brašanac i Ivan Petrović.

Podsetimo, crno-beli ovih dana očekuju dolazak Markinjosa i Bugarina Ivana Stojanova kog Bandalovski i Božinov ubeđuju da se preseli u Humsku.

PFC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savo

    27. jun 2015 | 17:22

    Medojević može odma

  • Milan

    28. jun 2015 | 15:31

    Dragi ptijatelji, Mnogo mi je zao sto su oni koji su su zaduzeni za pojacanja nesposobni da dovedu toliko zeljenog brazilca,a onog iz N.Pazara vam Zvezda uze.Sto se bugara tice,to je katastrofa,takvih ima puna Srbija.Samo nastavite tako,a Zvezda vam uze sve sto valja.Vucelic je star i nesposoban

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA