Fudbaler Partizana ljut: Klub hoće da me se reši preko medija, jer imam platu 160.000 evra!

Pominje se nekih 160.000 razloga zbog kojih bi trebalo ovog leta da odem iz Partizana i siguran sam da sve to nije plod novinarske mašte, već da je informacija stigla iz kluba, kaže prvotimac crno-belih

  • 10

Fudbaler Partizana Branko Ilić otvorio je dušu i priznao da mu smeta to što klub želi da ga se reši preko medija i natpisa u novinama.

Nedavno se pojavila informacija da bi Ilić mogao da napusti Partizan jer ima dosta veliku platu od 160.000 evra godišnje, a to je opterećenje za klub.

Partizan ima 160.000 razloga da proda Ilića!

Branko Ilić napušta Partizan, a zamena stiže iz Čukaričkog?

Međutim, igrač u razgovoru za "Novosti" kaže da nije pričao ni sa kim iz kluba i da je ružno što žele da ga se reše na taj način.

- Nisam pričao  sa ljudima iz kluba, imam informacije samo na osnovu onoga što sam pročitao u medijima.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

- Pominje se nekih 160.000 razloga zbog kojih bi trebalo ovog leta da odem iz Partizana i siguran sam da sve to nije plod novinarske mašte, već da je informacija stigla iz kluba. Istina je, ne krijem da imam platu 160.000 evra godišnje, ali je i istina da sam prošlog leta zbog želje da zaigram za Partizan odbio da ostanem u Hapoelu za mnogo veću platu - rekao je Ilić za Novosti.

Ilić je dodao da ne zna čija je to odluka da on napusti Partizan ni da li je skroz tačna jer ga niko nije zvao na razgovor.

- Nije lepo pročitati naslove u kontekstu toga da klub želi da te se reši, a pritom znam da sam u svakom trenutku pružao maksimum u crno-belom dresu. Igrao sam na svim pozicijama pozadi, samo još golman nisam bio i nikada nisam prigovorio ni reč. Ne znam čija je to odluka, ni da li je skroz tačna, jer me niko iz kluba nije pozvao na razgovor, niti mi saopštio da se na mene ne računa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarii ZEMUN

    27. jun 2015 | 22:23

    Branko majstore uz tebe smo!!!

  • b

    28. jun 2015 | 00:07

    Idi molim te... Kako si igrao ne vrijedis ni 20.000 ,a kamoli 160.000!Drincic je imao100.000 pa vi vidite sto je Nikolic rekao da mu treba povecati platu.Zbog ovakvih sto ih ima na tone ,lazni reprezentativac...

  • dragan Mb

    27. jun 2015 | 23:17

    Sramota,stid i nekorektnost ako je to stvarno tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA