Može li Al Paćino da glumi gitaristu Veljka Paunovića?

Selektor omladinaca je pre šest godina počeo da svira rok hitove na gitari

  • 2

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović dugo je vredno radio da bi se domogao svetskog trona. Šampionska titula na Mundijalitu potpuno je oduševila Srbiju i svet, da bi vrlo lako mogla da inspiriše i filmsko ostvarenje.

- Ako ima kreativnih ljudi koje smo inspirisali na to, onda je to zaista sjajno. U svakom slučaju, mi smo tuda pomognemo ako treba - rekao je Paunović u razgovoru za "Kurir", a na opasku da bi njega mogao da glumi proslavljeni Al Paćino, popularni Paun je kroz smeh rekao:

- Eto možda on. Da me neko ne shvati pogrešno, ali zaista vrlo slabo gledam televiziju, tako i da ne znam šta se tamo daje.

Predrag Rajković i Saša Zdjelar su nam rekli da je selektor i te kako posvećen sitnicama, da igrači mogu da razgovaraju sa njim o svemu, i da je generalno dobar psiholog.

Omladinci su nam otkrili uloge Đokovića i Matića u osvajanju Mundijalita!

- Sve trenerske licence na svetu, A, B i Pro - daju isto gradivo, uz dodatak psihologije. Meni ona sama po sebi interesantna, ali daleko od toga da sam psiholog. Rukovodim se ličnim iskustvima, jer sam se kao igrač dosta bavio sobom. Istrenirao sam se da gledam igrače i posmatram njhov govor tela, kako me gledaju, kako pričaju i u najranijoj fazi detektujem negativnu promenu. Na to sam vrlo senzitivan. Nrkad odmah reagujem, a nekad pustim da vidim gde će to da vodi. To je nešto što sam izgradio još kao igrač.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

U slobodno vreme, Paunović svira gitaru.

- Slušam rok, a volim gitaru kao instrument. Sviram je poslednjih šest godina, ali u poslednje vreme nemam mnogo vremena da vežbam. Sviranje vam je kao fudbal, morate stalno da trenirate. Volim da sviram Džoa Bonamasa, AC/DC mnogo volim, a tu su i "Red Hot Chilli Peppers", čije pesme su mi najlakše za sviranje.

Nekadašnji igrač, između ostalog, madridskog Atletika nikad neće zaboraviti poseban koncert Brusa Springstina.

- Bio je to koncert Brusa Springstina u Madridu. Trajao je četiri sata, i to je najduži koncert  koji je ikada svirao. Zanimljivo je da se sce događalo na stadionu "Santjago Bernabeu", na Tviteru se pojavila slika i navijači Atletika su me pitali šta radim tamo, a ja sam odgovorio: Kako šta radim, pa slušam Bosa - rekao je Veljko Paunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cool

    28. jun 2015 | 11:28

    Jos i rocker... Pa kakav je to car!

  • Чубурац

    28. jun 2015 | 13:55

    Кад би се ја нешто питао, а хвала Богу не питам се, ја бих ову генерацију са све комплетним стручним штабом држао годинама на окупу. Сад сви комплетно у младу репрезентацију и у следећем циклусу опет сви комплет у тзв. А тим. Па шта год да ураде. А урадиће много више од ових старлетана и сплавароша. Та деца на челу са Вељком и стручним штабом имају нешто, што није наша одлика генерално. Зато су и предодређена за велика дела. Вељко и друштво, од мене пуна подршка и да вас гледамо од јесени 2016.-те као А тим у квалификацијама за СП.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA