Roma bi srpski napad: Mitrović stiže kod Ljajića?

Vicešampion Italije se uključio u trku za potpis najtraženijeg srpskog igrača u prelaznom roku

  • 0

Možda nije najtraženiji, ali je Aleksandar Mitrović bez ikakve dileme u pet najtraženijih igrača prelaznog roka!

Pored velikog interesovanja klubova iz Engleske (Njukasl, Svonsi), kao i Benfike kojoj je, prema sopstvenom priznanju, bivši napadač Partizana trenutno najbliži, sada i Roma, čije boje brani Adem Ljajić, želi potpis vođe navale Anderlehta i srpske reprezentacije, pišu italijanski mediji.

U ANDERLEHTU PRIZNALI: Nemoguće je da zadržimo Mitrovića

Rimljani su u potrazi za ofanzivcima, jer je Žervinjo blizu toga da ostvari unosan transfer u Al-Džaziru, dok je njegov zemljak Sejdu Dumbija razočarao od dolaska iz CSKA zimus, pa u Romi žele "svežu krv".

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Vicešampion Italije će pokušati da zainteresuje vođstvo Anderlehta ponudom od 11 miliona evra, i veruju da će to biti dovoljno, iako klub iz Brisela traži 15 miliona.

Mitrovićev omiljeni premijerligaš nudi 17 miliona evra za njega!

U međuvremenu, ponovo se oglasio Ivica Mitrović, otac fudbalera, ujedno i njegov menadžer.

- Aleksandar zaista želi u Benfiku, ali njegova cena trenutno predstavlja problem tako da moramo da sačekamo i da vidimo da li dve strane mogu da pronađu zajednički jezik. Ako ne bude dogovora, moj sin će od srede biti u Briselu i trenirati sa Anderlehtom. Nije isključeno i da ostane u klubu, ali ima još vremena. Ima još klubova koji ga žele, ali Benfika je prvi izbor - rekao je Mitrovićev otac za belgijske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA