Čeh predstavljen u Arsenalu, navijači Čelsija ga brutalno vređaju! (FOTO)

Golman reprezentacije Češke potpisao je zvanično četvorogodišnji ugovor sa Tobdžijama

  • 3

Arsen Venger je konačno dobio igrača kojeg je godinama tražio. Arsenal posle odlaska Dejvida Simana nije imao golmana koji je bio pouzdan čuvar mreže, a sada ga je dobio u Petru Čehu.

Čeh stigao u Arsenal za 15 miliona, a debitovaće protiv Čelsija!

Sjajni golman koji je doskora branio boje Čelsija, predstavljen je na Emirejtsu. Sa Tobdžijama je potpisao četvorogodišnji ugovor, a Arsenal je na ime obeštećenja platio Čelsiju 15 miliona evra.

Zvezda češke reprezentacije zarađivaće na nedeljnom nivou 142.000 evra, a debi će imati upravo protiv bivšeg kluba, kada se u okviru Komjuniti šilda budu sastali 2. avgusta.

Čeh se u pismu obratio svim navijačima Čelsija u kome je istakao da mu je žao što odlazi iz kluba u kome je proveo punih 11 godina. On je svim fanovima Plavaca poželeo sve najbolje u narednoj sezoni.

Ipak, većina navijača nije prihvatila to lepim rečima, pa je na Tviteru počelo žestoko vređanje. Mnogi ga porede sa zmijom, ljudskim izmetom i drugim pogrdnim nazivima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    29. jun 2015 | 18:50

    Tako i treba. Jedan od najboljih golmana, oni dovedu klinca koji ga skine sa gola. Ne znam sta su ocekivali

  • 500€\noć

    29. jun 2015 | 18:57

    Golmančina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA