Malaga ispustila pobedu na Madrigalu

Viljareal pobedio 2:1 golovima u poslednjih desetak minuta

  • 0

Malagina borba za treće mesto, poslednje koje iz španskog fudbalskog prvenstva direktno vodi u Ligu šampiona, trajaće još šest kola, koliko je ostalo do kraja. Od toga da ponovo bude prvi pratilac Reala i Barselone delilo ju je nekoliko minuta, ali je poklekla u finišu protiv Viljareala na njegovom Madrigalu.

Domaćin je pobedio sa 2:1 u 32. kolu, osvojivši značajne bodove za beg od opasne zone. Malaga je vodila golom bivšeg Viljarealovog igrača Kazorle u 65. minutu, a onda je njen golman Kameni isključen pošto je skrivio penal. Sena je s bele tačke izjednačio u 82. minutu, a pobedu Viljarealu doneo je Paragvajac Perez u četvrtom minutu nadoknade. Utakmica je produžena šest minuta.

Malaga ima 50 bodova, a iznad nje je trećeplasirana Valensija sa 52. Četvrto mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kolo je kompletirano utakmicama Sevilja - Saragosa 3:0 (Fazio 11, Negredo 29, 44) i Rasing - Majorka 0:3 (Nsue 1, Kastro 47, Alfaro 53)

Villarreal 0-1 Malaga by jimbrasalonso

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA