TRANSFER BOMBA U HUMSKOJ: Partizan konačno ulovio Oumarua!

Kamerunski napadač u utorak stiže da udari paraf na dvogodišnji ugovor

  • 16

Višegodišnja želja svih uprava i trenera Partizana mogla bi da bude ostvarena. Abubakar Oumaru, nekadašnji napadač Crvene zvezde i Vojvodine, mogao bi da krene stopama Klea i postane novi igrač crno-belih.

Kamerunski napadač je skoro sve dogovorio sa šampionom Srbije i već u utorak bi trebalo da stigne u Beograd i potpiše ugovor.

Gotovo da nije bilo prelaznog roka poslednjih godina da se iskusni centarfor koji je vrhunac karijere doživeo u Novom Sadu, nije spominjao kao meta i potencijalno pojačanje kluba iz Humske, a izgleda da će se to sada ostvariti. On bi trebalo da se obaveže na dvogodišnju vernost i da odmah po potpisivanju ugovora otputuje u Sloveniju na pripreme.

Oumaru je prethodne sezone nosio dres Beverena u koji je otišao iz Vojvodine, ali se nije nametnuo i ovog leta je postao slobodan igrač.

Pored ovog, crno-beli bi trebalo da dobiju i pojačanje iz svojih redova koje je veoma značajno, a radi se o Andriji Živkoviću koji će po svemu sudeći ostati u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA