ZVEZDA NE DA RAJKOVIĆA: Najbolji mladi golman planete produžio ugovor!

Kapiten reprezentacije prvaka sveta obavezao se na vernost crveno-belima do 2018. godine

  • 6

Crvena zvezda je u danu kada je predstavila Idana Verada kao svog novog člana, dobila još jedno izuzetno veliko pojačanje. Kapiten kluba i najbolji mladi golman na svetu Predrag Rajković produžio je ugovor sa klubom na još tri godine.

Izraelac šokirao Delije i Grobare: Stojković mi je rekao da je Zvezda najveći klub u Srbiji!

FOTO-UBOD: Ko se to vratio u Zvezdu?

Momak koji je za kratko vreme od godinu i po dana kupio srca navijača i poverenje trenera da mu dodeli kapitensku traku, odlučio je da se obaveže na vernost do kraja 2018. godine. Naravno, za takav potez su ga crveno-beli nagradili znatno boljom platom i finansijskim beneficijama.

Ovo je ujedno na neki način pokazalo da ga se klub neće tek tako odreći i prodati ga, uprkos tome, što ga trenutno juri pola Evrope i želi da ga angažuje posle neverovatnog uspeha na Mundijalitu. Ipak, u slučaju neke ponude koja se ne može odbiti, on bi napustio Marakanu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Produžio je Rajkovič ugovor do 2018. godine. Pustićemo ga samo u slučaju dobre ponude. Moraće strani klubovi više da se potrude da ga dobiju. Mora to mnogo bolje - rekao je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Dešavanja u prelaznom roku još nisu gotova na Marakani, pa se tako očekuje da u utorak budu promovisani i Argentinac Ibanjez i Portugalac Vijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • acko

    30. jun 2015 | 00:53

    Prvi put rade tako kako treba da se radi mislim da zvezda moze za par god. Da resi problem.. A problem su dugovi. Prvi put nakon godinama mislim da rade profesionalno i zvezda i partizan i cuka a mozda i vojvodina

  • opa

    29. jun 2015 | 23:55

    Bravo

  • Sergej Danilovič

    29. jun 2015 | 23:54

    Dve cestitke Zvezdi.tako se cuvaju igracz.Ja san navujac Partizaba cudo kako mi nikad ne mozemo da sprijecimo odazsk svojih bisera.Cudno vrlo cudno.I vrlo cudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA