Mlade košarkašice sa bakljama dočekale šampionke Evrope! (VIDEO)

Buduće košarkašice naše zemlje a sada još klinke koje pikaju basket dočekale su svoje heroje i uzore ispred Skupštine sa sve bakljama u ruci

  • 1

Veselo je bilo na dočeku srpskih košarkašica na balkonu Skupštine grada. Hiljade navijača, uglavnom devojčica koje vole i treniraju košarku okupilo se ispod terase da pozdravi vladarke Evrope.

Osmeh na licima je sve govorio, konačno je i ženska košarka dočekala da ima svoje heroje posle najvećeg uspeha u istoriji srpske ali i jugoslovenske ženske košarke.

KRALJEVSKI SELFI KOŠARKAŠICA: Srpske carice ludovale u autobusu!

I CECA ODUŠEVLJENA ZLATNIM KOŠARKAŠICAMA: Ponosna sam što sam Srpkinja (VIDEO)

Poslednja medalja na EP osvojena je pre 24 godine, kada ova deca koja su dočekala košarkašice nisu ni bila u planu da budu rođena. Zato je za njih sve ovo bio spektakl.

A kad je spektakl red je da bude i bakljade. Ogrnute srpskim zastavama devojčice su napravile pravi šou...

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Nekoliko simpatičnih devojaka iz prvog reda klicale su iz sveg glasa svojim uzorima a onda su i upalile baklje da proslave uspeh kako dolikuje.

Ove devojčice su inače košarkašice i treniraju u jednom beogradskom klubu, a po talentu ne zaostaju za našim seniorkama...

Znamo da će sad biti dušebrižnika koji će komentaristai negativno u stilu " Ko je deci dao baklje" Ili "ovako se postaje huligan" ali odmah da im kažemo da nisu u pravu.

Ova deca nisu loša niti će ikada biti huligani, samo su želela da na neki način izraze svoju veliku radost zbog uspeha.

Pogledajte video:

(D.U - D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојке Кум

    30. jun 2015 | 12:31

    МАЈКА СРБИЈА Свануо је Видовдан, прогледасмо сви, најбољи у спорту постадосмо ми. Фудбал, баскет, ватерполо, злато свуда сија, заиграјмо српско коло јер то срцу прија. Иза себе остависмо Французе, Хрвате, ни Бразилу не дадосмо да се позлате. Тражили смо правду и дао нам је Бог, ми поносни на Србију, она на Србина свог. Спортска слога сваког Србина спашава, где год да се врти лопта ту дува Кошава, прославимо поносито, како треба баш, са Небеса радује се сад и Отац Наш!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA