KO JE PIO KOKA-KOLU? Osmesi jasno govore da je Čukarički spreman za Domžale (FOTO)

U taboru Brđana vlada sjajna atmosfera pred meč sa Slovencima

  • 1

Fudbaleri Čukaričkog su priveli kraju pripreme u Austriji i krenuli za Sloveniju pošto ih za dva dana očekuje prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Domžala.

Protivnik jedan od najtežih koji su Brđani mogli izvući, ali članovi osvajača Kupa Srbije veruju u prolaz dalje. Puni su optimizma, što govori i zajednička fotografija iz Austrije.

- Uslovi za pripreme su odlični. Sve što je potrebno jednoj ekipi se nalazi ovde. Od terena, do hotela i hotelskog sadržaja. Imali smo jake protivnike. Što se kaže, sve je bilo na svom mestu. Mislim da smo vreme provedeno u Vindišgaršetnu iskorstili na najbolji način i da smo se dobro pripremili. Utakmice koje dolaze će uostalom to i pokazati - rekao je najiskusniji fudbaler Brđana Nenad Mirosavljević.

Mirosavljević se malo osvrnuo i na Domžale...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Po svemu što smo čuli, radi se o jednom teškom protivniku. Imaju dobru ekipu. Prošle godine su postavili svojevrstan rekord u slovenačkom prvenstvu, naime u prvih 11 kola nisu primili gol. Polusezonu su završili kao lideri, ispred neprikosnovenog Maribora. Pretrpeli su određene promene u sastavu, ali to nije negativno uticalo na njihov kvalitet - jasan je Mirosavljević koji igra fudbal od 1996.

- Sigurno da imam više pripema nego što dosta igrača u ekipi ima godina. Međutim bez obzira na sve to, što se mene lično tiče, ni malo mi nije teško. Ušlo je odavno u krv i postala navika. Da se ne osećam dobro, sigurno ne bih bio ovde i odavno bih okačio kopačke o klin. Srećan sam i zadovoljan na terenu. Imam veliku želju za treningom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA