Mančester junajted i Lacio u trci za zlatnim Orlićem!

Bivši igrač Vojvodine nalazi se na radaru dva evropska velikana

  • 3

Još dok su se borili na Novom Zelandu reprezentativci Srbije su bili zanimljivi mnogim evropskim klubovima, a interesovanje se znatno pojačalo kada su se okitili titulom svetskih prvaka. U žiži je prethodnih desetak dana bio Andrija Živković, a sada je u nju upao Sergej Milinković Savić.

Talentovani vezista koji se prošlog leta preselio iz Vojvodine u Genk sada se nalazi na meti Lacija i Mančester junajteda, pišu britanski mediji.

Momak koji je na Mundijalitu osvojio bronzanu loptu kao treći najbolji igrač turnira, mogao bi da se pridruži svom bratu Vanji koji je već godinu dana član kluba sa "Old Traforda", ali je ostao na pozajmici u Novom Sadu.

Videćemo kako će se situacija do kraja leta razvijati, ali za sada je sve na opipavanju pulsa Belgijanaca za koliko su spremni da se odreknu očigledne "zlatne koke".

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    1. jul 2015 | 17:45

    Ladno otkačio Zvezdu, osvojio SP, sad veliki evropski timovi u trci za njim...osim što je odličan fudbaler,pokazuje i da je vrlo pametan !

  • RS

    2. jul 2015 | 10:59

    Idi u lazio, da dobijem koji ticket :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA