KO JE DUGOKOSI NEMAC? Maher za Nadala sa čudnom tetovažom i kamperskim kombijem! (FOTO)

Braun je jedini teniser na svetu koji ima maksimalan učinak protiv Španca

  • 12

Nemački teniser Dastin Braun pobedom nad Rafaelom Nadalom napravio je do sada najveće iznenađenje ovogodišnjeg Vimbldona.

Ovaj momak živopisnog izgleda, atipičnog za beli sport, i pre nego što je eliminisao Španca privlačio je pažnju kao jedna od najupečtaljivijih figura na Vimbldonu.

Starije ljubitelje tenisa ovaj čupavac od oca Jamajkanca i majke Nemice, rođen pre 30 godina, neodoljivo podseća na nekada najboljeg Francuza u belom sportu Janika Nou.

"Rege boj" razbio Hjuita i oduševio Vimbldon (FOTO)

Trenutno 102. igrač sveta je, istina, daleko od svetskog vrha, ali činjenica da je sada u Londonu, ali i prošle godine u Haleu eliminisao Nadala, i to samo četiri dana posle devete titule Španca na Rolan Garosu, svedoči o tome da nije zalutao u tenis.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

I najviše mu prija trava. 

Nadala je pobedio baš na toj podlozi, a i najveći uspeh u karijeri na nekom od Grend Slem turnira postigao je upravo na travi, 2013. godine na Vimbldonu, kada je dogurao do trećeg kola, što je ponovio i ove godine.

Ono po čemu je Braun takođe prepoznatljiv, pored frizure, je i tetovaža nepoznatog Rastafarijanca - navodno je u pitanju rege izvođač Denis Braun - koju "fura" na levom boku.

Foto: printscreen/BBC Foto: printscreen/BBC

Još jedna zanimljivost vezana za Brauna vraća nas negde na početak njegove karijere.

Naime, on je u periodu od 2004. do 2007. godine na turnire išao kamp kombijem koji je dobio od roditelja na poklon i koristio ga je sve dok od turnira nije počeo da zarađuje novac za brži i komforniji vid prevoza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorgeous

    2. jul 2015 | 22:31

    Najjača vam je rečenica "Najviše mu prije trava". Hahaha. Pa naravno kad je Jamajčanin

  • тхеиксфајлс

    3. jul 2015 | 01:30

    Немац колико и ја!

  • Payton

    3. jul 2015 | 07:42

    Zar u Wimbledonu ne mora sve da bude belo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA