GROF URLAO NA SUDIJU: Delegat smirivao besnog trenera Zvezde (VIDEO)

Telegraf zabeležio reakciju Božovića posle sporne odluke

  • 17

Debi Miodraga Grofa Božovića na klupi Crvene zvezde počeo je kao u najgorem košmaru. Crveno-beli su izgubili od Kairata sa 2:0 na Marakani u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i tako došli u izuzetno tešku situaciju pred revanš, koji je na programu za nedelju dana.

Mora se reći i da su odluke sudija u značajnoj meri odredile tok utakmice i konačan rezultat. Već u drugom minutu Savo Pavićević je dobio crveni-karton pa je Zvezda gotovo ceo meč igrala sa igračem manje. Odmah potom usledio je i gol iz ofsajda kojim je Kairat poveo.

PRESTROGO? Šokantni crveni karton za Pavićevića na startu meča sa Kairatom! (VIDEO)

Zvezda žestoko oštećena: Kairat dao gol iz ofsajda! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović bio je izuzetno ljut na glavnog arbitra Bartoša Frankovskog iz Poljske, a tome su doprinele još neke odluke tokom utakmice, kada, po mišljenju trenera Zvezde, nije bio u pravu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zabeležili smo njegovu reakciju tokom prvog poluvremena, kada je totalno pobesneo posle jedne odluke sudije, pa je i delegat meča morao da ga smiruje.

Pogledajte video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imphotep

    3. jul 2015 | 12:02

    Obozavam ovog coveka! Veliki je to covek pre svega i dokazani strucnjak, treba mu samo dati vremena da uigra ovaj tim, da ih uvede u takmicarsku formu, da igraci shvate njegovu filozofiju fudbala i gazicemo sve redom... Znam da ce tad biti kasno za Evropu, jer cemo vrlo verovatno ispasti vec u prvom kolu al bar necemo strepeti protiv Lucana i Surdulice i ostalih superligasa! Samo hrabro i odlucno Grofe, pravi navijaci su uz tebe!!

  • Crazy North

    3. jul 2015 | 12:04

    Na kraju je poslao 4. sudiju nazad u kućicu!

  • Panco

    3. jul 2015 | 11:52

    Crnogorci u SRPSKOM fudbalu unistise ga.Grofovi karadzici terzici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA