Grant: Hoće nas kad nema publike!

Izraelac uoči meča sa Javorom naglašava da u budućnosti ne bi trebalo kažnjavati sve navijače zatvaranjem stadiona. Neizvesni Saša Ilić i Medo Kamara

  • 0

Dva dana posle bolnog ispadanja iz polufinala Kupa od večitog rivala, trener Partizana Avram Grant očekuje nastavak serije pobeda u domaćem prvenstvu. U 24. kolu Super lige, u subotu Javor stiže u Humsku.

- Moramo da se izborimo sa ovakvim situacijama, ako želimo da igramo ozbiljan fudbal - ističe Grant na konferenciji uoči meča sa Ivanjičanima.

Susret sa ekipom koja obično lako polaže račune na stadionu Partizana ovoga puta biće bez prisustva publike, drugi put u poslednje tri utakmice "crno-belih" na svom bunjištu ovog proleća.

- Prošli put kad smo igrali bez publike nije bilo loše, ostvarili smo dobar rezultat, ali naravno da više volim da igram pred navijačima, jer je to suština fudbala. Treba smisliti neke druge kazne, a ne da ispaštaju oni koji su većina, oni pravi navijači - konstatovao je Grant.

- Znam šta znači "parkiranje autobusa" ispred gola. Javor je tako igrao i u prethodnim utakmicama u Humskoj, iako ima dobre napadače, od kojih je jedan ranije bio član Partizana (Odita). Oni su organizovan tim i umeli su da budu težak rival u prošlosti. Nema nam druge, moramo da pronađemo rešenje za taj način igre - poručio je Grant pokazujući zavidno znanje kada je zajednička istorija dva kluba u pitanju.

Izraelac sigurno ne računa na Brazilca Eduarda, koji će najverovatnije pauzirati do oktobra, dok su roviti i neizvesni Medo Kamara i Saša Ilić.

Meč počinje u subotu u 18 časova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA