Čelnici Partizana otkrili skandalozne detalje Živkovićevog ugovora!

Čelnici Partizana objavili rat menadžerima koji žele da se okoriste od prodaje najboljeg igrača crno-belih

  • 8

Nova uprava Partizana čini velike napore da zadrži najboljeg igrača Andriju Živkovića, a istovremeno i da "sredi" njegov ugovor koji je ovakav kakav je trenutno, vrlo štetan po klub.

U tom cilju čelnici prvaka Srbije su rešeni da idu i pred Međunarodni arbitražni sud kako bi poništili ugovor koji je stara uprava na čelu sa Draganom Đurićem sklopila sa Andrijinim zastupnicima.

Svetski šampion blizu ostanka u Humskoj!

- U vezi sa Andrijom nema ništa novo, naš stav da ga zadržimo makar do kraja sezone je nepromenjen. Ugovor o prodaji njegovih ekonomskih prava je veoma neobičan i mi ćemo pokušati da ga oborimo na međunarodnom arbitražnom sudu - izjavio je predsednik Partizana Aleksandar Popović, koji je u petak, zajedno sa Miloradom Vučelićem, posetio igrače na pripremema u Sloveniji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Popović je otkrio i detalje sporazuma omladinskog reprezentativca Srbije u kome stoji, verovali ili ne, da mora otići u klub u koji mu menadžer kaže da ode?!

- U tom ugovoru piše da je on dužan da ode u klub u koji god menadžer bude hteo, a nigde ne stoji njegov potpis! To je uradila bivša uprava i mi ćemo ga oboriti - dodaje Popović.

Na istu temu, ali daleko oštrijim tonom, pričao je Milorad Vučelić.

- Ukoliko Žile ode u u junu, Partizan neće dobiti ništa, jer mu naredne godine ističe ugovor i mi tu ne vidimo interes, tako da želimo da produžimo saradnju. Raduje me to što Pini Zahavi i Falji Ramadani ne bi dobili ništa, baš volim to - poručuje Vučelić.

Potrpedsednik Partizana veruje da će naš zlatni omladinac poslušati srce i ostati veran crno-belima.

- Živković je vrlo vaspitano dete, iz dobre porodice, a mi računamo i na njegovu ljubav prema Partizanu i verujem da ćemo uspeti da produžimo saradnju s njim uz daleko bolja ekonomska prava - kaže Vučelić.

Partizan, podsetimo, polaže samo četvrtinu prava na Živkovića, što bi se promenilo ukoliko bi on produžio ugovor.

PFC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUNZE

    3. jul 2015 | 21:59

    Dobar si decko i nemoj biti alav jer ti ces svakako zaraditi milione,to ti zelim od srca.Produzi ugovor obraduj Grobare i ostavi trag u klubu po kome ce te se svi i ubuduce secati.A i klub nek zaradi nesto od transfera zahvaljujuci Partizanu i ti si postao reprezentativac i svi te sad traze.Nemoj biti ko pantic jer onaj odozgo sve vidi.

  • Djurica

    3. jul 2015 | 21:57

    Zile je vaspitan i voli klub,fino ga predstavise,i jesta sigurno takav.Kazu voli klub,to je sigurno. Ubedjivat ce ga da produzi ugovor samo da bi oni zaradili,koji vole klub? Ne pitaju se dusebriznici da ostankom u ovoj nasoj ligi, ne daj boze neki krkan da ga povredi i upropasti karijeru.Ko ce tad da se brine o njegovom ugovoru,niko.Bezi dete neka te sreca prati a ove politicare po klubovima nek izdrzavaju stranke iz kojih su dosli.

  • Maxxx

    4. jul 2015 | 08:46

    Žile je extra dobar lik. Čovjek gotivi partizan i zato će ostati i pomoći svima da malo zarade. Njemu se nigde ne žuri ima da ubija Evropu budućih deset godina. Produži ugovor na tri godine i bitak gde ćeš da igras

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA