Ništa od nove senzacije: Serena posle drame zakazala duel sa sestrom!

Amerikanka bila pred porazom protv Britanke Votson koja je servirala za meč pri vođstvu 5:4 u trećem setu

  • 2

Petostruka šampionka Vimbldona Serena Vilijams bukvalno se provukla u 4. kolo Vimbldona posle tesne pobede nad Britankom Heder Votson.

Amerikanka je bila na pragu poraza pošto je u trećem setu njena protivnica servirala pri vođstvu 5:4 u gemovima, ali je u tim trenucima prvorangirana na ATP listi potvrdila klasu brejkom za egal, preokretom, a onda joj zadala konačan udarac novim brejkom - 6:2, 4:6, 7:5.

Venus je ipak preiskusna za Aleks

Serenu u narednom kolu čeka duel sa rođenom sestrom Venus koja je nešto ranije savladala srpsku teniserku Aleksandru Krunić.

Drama koju su ljubitelji tenisa videli na centralnom terenu teško da se mogla naslutiti posle dominacije Serene u prvom setu. Ali Votsonova je bila rešena da skupo proda kožu favorizovanoj protivnici.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Britanka je na oduševljenje domaće publike sjajno odigrala u drugom setu, dobila taj deo igre i izjednačila pred set odluke u kome je takođe dugo mučila vlasnicu 20 Grend Slem trofeja.

Kada je bilo najvažnije Serena je pokazala pravo lice šampiona. Od vođstva njene protivnice 5:4 u trećem setu nanizala je tri gema i sprečila najveće iznenađenje na turniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA