TRANSFERI: Van Persijeva žena rekla DA Fenerbahčeu, Vidal na pragu Reala!

Kraj još jednog uzbudljivog dana na fudbalskoj pijaci. Budite i sutra uz Telegraf Sport i pratite najnovije vesti u vezi sa transferima

  • 3

Kraj još jednog dana u kome smo pratili najveće aktuelnosti u vezi sa transferima i tračevima. Bilo je dosta priče o potencijalnim transfer bombama, a neki poslovi su i završeni.

Evo prelazaka fudbalera koji su obeležili današnji dan:

Hoze Mauri je novo pojačanje Mihajlovića u Milanu

Mančester Siti je doveo Enesa Unala iz Burse

Robin van Persi se dogovorio sa Fenerbahčeom

Valensija kupila španskog vunderkina Santija Minu

Đorđe Despotović otišao na šestomesečnu pozajmicu iz Zvezde u Kairat

22:00 - BOMBA: VIDAL U REALU!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Za kraj dana smo sačuvali jednu od potencijalnih bombi ovog leta. Čileanac Arturo Vidal, je prema pisanju medija u njegovoj zemlji, je na korak od Reala iz Madrida. Cena je navodno 25 miliona funti, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na pet godina.

21:30 - ZVEZDIN FUDBALER NA POZAJMICI U KAIRATU

Nije u pitanju Idan Verad, nego Đorđe Despotović, koji će nastaviti misiju u Kazahstanu i posle šest meseci u Žetisuu, narednih pola godine igraće za protivnika srpskog tima, čiji je igrač pod ugovorom. VIŠE PROČITAJTE OVDE.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

21:10 - 12 MILIONA NAPOLIJA ZA VEZISTU UDINEZEA

Brazilac Alan iz Udinezea je jednom nogom u Napoliju. Napolitanci će njegove usluge "zebrama" platiti 12 miliona evra, a dogovor između dva kluba bi uskoro trebalo da bude ozvaničen.

20:46 - VALENSIJA UKRALA METU JUNAJTEDA I ARSENALA

Ezekijel Garaj, štoper Zenita, bio je ovog leta na meti dva engleska velikana koji su se utrkivali za njegov potpis, ali je njihov rat iskoristila Valensija i otkupila argentinskog reprezentativca. Engleski novinari tvrde da će njegova selidba na "Mestalju" biti potvrđena posle finala Kopa Amerika.

20:16 - BOSANAC ZAMENA ZA ČEHA

Čelsi je u potrazi za zamenom Petru Čehu koji je otišao u Arsenal. Izbor je pao na reprezentativca BiH Asmira Begovića iz Stouka i posao je pred realizacijom posle ponude "plavaca" od 8 miliona funti. Pitanje je samo da li će Begović pristati da bude zamena Kurtoi?

19:54 - NJUKASL NUDI 15 MILIONA ZA NAPADAČA BORDOA

"Svrakama" je neophodno pojačanje u špicu, a izbor je pao na Urugvajca Dijega Rolana koji je prošle sezone dao 15 golova za Bordo u francuskoj ligi. Mediji pišu da je ponuda od 15 miliona evra već na stolu "žirondinaca".

19:39 - JUNAJTED JURI ITALIJANSKOG REPREZENTATIVCA

Fudbaler Torina Mateo Darmijan je tražena roba na Apeninima. Interesuju se za njega Milan i Napoli, ali kako tvrdi "Skaj sports", o njegovom zdravlju se raspituje i Luj van Gal. Prema procenama stručnjaka, njegova cena je oko 20 miliona evra.

19:21 - ŠTA ĆE BITI SA ŠAĆIRIJEM?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Odjeknulo je pre nekoliko dana da je krilni napadač Intera posle samo šest meseci u klubu prešao u Stouk, međutim, to se očigledno nije dogodilo. Sada se kao njegove potencijalne nove destinacije pominju i Totenhem i Atletiko Madrid.

19:05 - ŠALKE PAZARI U INTERU

Juto Nagatomo će po svemu sudeći posle četiri i po godine napustiti "neroazure", a za njega je interesovanje pokazao Šalke koji je spreman da ponudi 6,5 miliona evra.

18:50 - HICFELD ODBIO 12 MILIONA FUNTI GODIŠNJE

Nekadašnji selektor Švajcarske Otmar Hicfeld odbio je ponudu kineskog Gvangžua od 12 miliona funti da se vrati iz penzije u kojoj se nalazi i sedne na klupu tog tima. Novac koji su mu ponudili je veći nego što je zaradio u Bajernu za 7 godina.

18:30 - NOLITO 100% SELTIN

Nekada velika nada Barselone i Benfike koji je prošle godine igrao u Vigu od danas je zvanično u stoprocentnom vlasništvu Selte pošto je otkupljeno i poslednjih 35 procenata njegovog ugovora od jednog investicionog fonda iz Galicije.

18:15 - PODOLSKI PROMOVISAN U GALATI

Nemački fudbaler koji je u petak rešao u redove Galatasaraja, danas je promovisan kao novo pojačanje. Njegov transfer je koštao 4 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

18:04 - KAIRAT HOĆE ZVEZDINOG IGRAČA

Prema pisanju srpskih medija, bogati vlasnik Kairata je oduševljen letošnjim pojačanjem Zvezde Idanom Veradom i spreman je da plati više od 1.000.000 evra crveno-belima za Izraelca koji je došao kao slobodan igrač. VIŠE PROČITAJTE OVDE.

18:00 - RAMOS: NE PREGOVARAM NI SA KIM

Iskusni defanzivac Reala je odlučio da stane na kraj svim nagađanjima oko njegovog prelaska u Mančester junajted, pošto je izjavio da ne pregovara ni sa kim.

Transferi, tračevi

17:42 - BARSA U PREDNOSTI ZA POTPIS ŽERSONA

Tuku se evropski velikani za potpis 18-godišnje brazilske nade Žersona iz Fluminensea, a izgleda da je u po poziciji Barselona koja je platila 3.000.000 evra da bi imala pravo preče kupovine. Brazilci su odbili ponudu Juventusa od 16 miliona evra, a za njega se raspituju joši engleski klubovi.

17:25 - VALENSIJA DALA 10 MILIONA ZA ŠPANSKOG VUNDERKINDA

Sve čine u Valensiji da postanu konkurentni sa Realom i Barselonom, a u tu svrhu su doveli ekstra talentovanog 20-godišnjaka iz Selte Santija Minu za 10 miliona evra.

17:20 - PEDRO NA IZLAZNIM VRATIMA BARSELONE

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dani Pedra Rodrigeza u Barseloni su odbrojani. Španac je izgubio stpljenje da čeka svoj šansu i spreman je za naredni korak u karijeri, a to će verovatno biti Engleska. Za njega su interesovanje pokazali Arsenal i Liverpul.

17:17 - SEVILJA NAŠLA ZAMENU ZA BAKU

Visem Ben Jader iz Tuluza blizu je prelaska u tim iz Andaluzije gde bi trebalo da zameni Karlosa Baku koji je prešao u Milan. Sevilja daje Francuzima 10 miliona evra za njega.

17:12 - PARADOKS TRANSFERA HOLEBASA

Niko ne zna šta se dešava sa Hozeom Holebasom i njegovim prelaskom u Votford. Engleski klub tvrdi da je posao završen, dok defanzivac Rome kaže da od toga nema ništa.

17:06 - VALENSIJA ČUVA OKOSNICU TIMA

"Slepi miševi" su rešili da zadrže na okupu tim koji je prethodne sezone igrao odlično. Zato su produžili ugovor sa kapitenom Denijem Parehom do 2020. godine.

16:59 - LUVERPUL JURI BRAZILSKU ZVEZDU

Alan Rodrigez de Souza iz Internacionala je jedan od najzanimljivijih igrača brazilskog šampionata, a u red za njegov potpis je stao Liverpul, koji je poslao ponudu od pola miliona funti.

16:27 - ULTIMATUM JUNAJTEDA REALU

Izgubili su strpljenje čelnici "crvenih đavola" kada je u pitanju transfer saga sa Serhiom Ramosom i Davidom de Heom. Zato su poručili kolegama iz Madrida da mogu dobiti španskog golmana, samo ako u suprotnom pravcu krene iskusni defanzivac.

16.14 - VAN PERSI SVE DOGOVORIO SA FENERBAHČEOM

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Engleski Gardijan prenosi da je Robin van Persi postigao načelan dogovor sa Fenerbahčeom s kojim bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor. Njegov agent je prethodna dva dana boravio u istanbulu, a transfer je najviše kočila Van Persijeva supruga koja nije želela u Tursku. Međutim, predomislila se nakon što je obišla glavni grad Turske, a pominje se i da je Dirk Kajt ubedio Van Persija. Podsetimo, Kajt se vratio u Fejenord.

15.22 - INTER DOVEO VEZISTU IZ POLJSKE

Ofanzivni slovački vezista Legije Ondrej Duda potpisaće petogodišnju ugovor sa Interom koji je Poljacima platio 5 miliona evra. Mediji u Slovačkoj ga nazivaju ''novi Hamšik''.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14.34 - LEGENDA OSTAJE U KJEVU DO 2018. GODINE

Pisali smo o njemu i njegovij životnoj priči, a današnje informacije govore da je Serđo Pelisijer produžio ugovor sa Letećim Magarcima do 2018. godine, odnosno do svoje 39 godine života. PODSETITE SE KAKO JE PELISIJER POSTAO LEGENDA REPUBLIKE SRPSKE

14.28 - VEST HEM ŽELI ŠTOPERA JUVENTUSA

Budućnost Angela Ogbone mogla bi da bude Premijer liga. Tutosport prenosi da će štoper Juventusa pokušati da oživi karijeru u Vest Hemu, a u trku se ubacio i Everton. Suma koju Juve traži je 10 miliona plus dva miliona bonusi.

14.00 - PRVO POJAČANJE ZA SITI! I TO KAKVO

Mančester Siti je pobedio Čelsi u trci za potpis turskog napadača Enesa Unala. Fudbaler Burse je na 25 mečeva postigao 24 gola, a svojeveremeno je sa 16 godina postao najmlađi fudbaler turske lige koji je bio strelac.

Unala očekuju medicinski pregledi i biće promovisan u prvo Sitijevo letnje pojačanje

12.47 - GAITANA 5 MILIONA DELI OD ATLETIKA, ŠTO ZNAČI DA ĆE JUNAJTED IZVISITI

Nikolas Gaitan je velika želja Mančester junajteda, ali je fudbaler Benfike trenutno bliži Atletiko Madridu. Od selidbe u Španiju deli ga pet miliona, jer su Jorgandžije spremne da ga plate 25, dok Benfika traži svih 30 koliko je otkupna klauzula.

12.39 - VESTI IZ LIVERPULA

Mediji na Ostrvu prenose da bi Stevan Jovetić mogao da pojača Liverpul za sumu od 16 miliona funti. Takođe, Martin Škrtel će u narednim danima produžiti ugovor sa Redsima na još tri godine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

12.25 - PORTO NE ODUSTAJE OD MITROVIĆA

Srpski napadač ima želju da napusti Anderleht, ali suma od 20 miliona za njegov transferkoleba evropske klubove. Porto je spreman da da 15 i pošalje u Brisel Dijega Rejesa.

11.42 - TOMAS MILER U JUNAJTEDU?

Engleski mediji prenose da je Junajted ponovo aktivirao pregovore oko dovođenja Tomasa Milera iz Bajerna. Tačnije, Nemac je trenutno prioritet za Van Gala. Ipak, pitanje je da li Đavoli imaju 170 miliona za petogodišnji ugovor, koliko bi iznosio transfer sa sve platom za Milera.

11.14 - MILAN DAJE ŠEST MILIONA GODIŠNJE IBRAHIMOVIĆU

Italijanski klub potajno iščekuje da PSŽ pusti Zlatana Ibrahimovića bez obeštećčenja kako bi krenuli u lov na njegov povratak na San Siro. Sveci žele da rasterete malo budžet (Ibra dobija 16 miliona platu), a Milan je spreman da mu da šest miliona po sezoni. Ugovor na tri godine.

Foto: AP Foto: AP

10.57 - NANI U FENERBAHČEU

Turski klub je putem zvaničnog sajta saopštio da će u nedelju sve završiti sa Portugalcem Nanijem koji treba samo još da prođe medicinske preglede. Junajted je odlučio da ga pusti za sumu od četiti miliona evra.

10.49 - RAT MILANA I JUVENTUSA OKO NASTASIĆA

Matija Nastasić bio je viđen kao novi štoper Milana, ali lenjost u oslobađanju jednog mesta za stranca mogla bi da ih košta transfera. kako Tutosport prenosi, Srbin je veoma interesantan Juventusu koji je navodno već zvao Faljija Ramadanija.

10.39 - PARTIZAN PRODAJE ŠTOPERA

Slovenački reprezentativac Branko Ilić karijeru će nastaviti u kazahstanskoj Astani. Prema informacijama iz Humske, stigla je ponuda u iznosu od 300.000. Detaljnije možete PROČITATI OVDE.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10.05 - JUVENTUS KUPUJE U ČELSIJU

Aktuelni šampion Italije nastavlja sa trošenjem para ovog leta. Bjankoneri su već doveli Kediru, Dibalu, Mandžukića i golmana Neta, a trenutni pik im je Huan Kvadrado iz Čelsija. Kolumbijac je zimus prešao iz Fjorentine u Čelsi, ali uopšte nije igrao kod Murinja.

- Kvadrado je interesantan igrač, ali pripada Čelsiju. Ukoliko Plavci ne računaju na njega, Juve je tu da ga dovede na pozajmicu - rekoa je sportski direktor italijanskog tima Bepe Marota.

10.00 - HOZE MAURI POJAČAO MILAN

Mladi 19-godišnji Argentinac napustio je Parmu i stigao na San Siro gde će tokom naredne nedelje potpisati četvorogodišnji ugovor.

- Milan je već ranije pokazivao interesovanje za Maurija. Čak je želeo u januaru da plati određenu sumu novca Parmi da bi ga osigurao. Sada se pojavio i Mihajlović koji ga veoma želi u ekipi - rekao je Maurijev menadžer Dino Zamparkota.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme

    4. jul 2015 | 12:33

    Ako Ibra ode iz PSZ taj psz je odmrmorio. On im je pola tima.

  • Sergej Danilovič

    4. jul 2015 | 12:11

    U engleskim sefovima uvjek ima tudjih para.a tudje oare se lako trose

  • s-one

    4. jul 2015 | 21:13

    gladnih i zednih u celom svetu....a oni se gadjaju astronomskim ciframa....strasno...volim fudbal...ali sve mi je too precenjeno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA