GROF BOŽOVIĆ: Nije sve rešeno, 2:0 je najopasniji rezultat!

Trener Zvezde istakao da se njegovi igrači nisu pomirili sa mogućom eliminacijom

  • 14

Crvena zvezda je u četvrtak doživela jedan od težih poraza u Evropi na svom terenu. Ne toliko rezultatski koliko su crveno-beli nadigrani od strane Kairata, koji je slavio sa 2:0.

Međutim, trener crveno-belih Miodrag Grof Božović ne gubi nadu da bi njegov tim mogao u drugo kolo. Ipak, napominje...

- Niko nije predstavio pred nas zadatak da se uđe u Ligu Evrope. Igrači Kairata su fizički spremniji i bolji. Imaju ugovore od milion evra. Takmičili su se u Brazilu, Ukrajini, Španiji - rekao je Božović novinarima na Marakani i dodao:

- Vera u plasman dalje postoji. Da ne budem kao svi ovi treneri što govore da je 2:0 najopasniji rezultat, ali i da smo mi pobedili gobvorio bih isto. Nije sve rešeno. Mada, objektivno gledano, situacija nije za prevelika očekivanja. Ovde sam tek mesec dana. malo je vremena prošlo da bih nešto promenio. Iduće godine, ko god dođe Zvezdi u kvalifikacijama, razbićemo ih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crnogorski stručnjak smatra da ima ekipu koja može do titule.

- Za ono što su ciljevi Zvezde, pojačali smos e dovoljno. Ako ostane na okupu, ova ekipa može do titule - rekao je Božović.

CZ

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pikado

    4. jul 2015 | 10:55

    Ma naravno..jedini pravi stav..čemu toliko pljuvanje..igrati sa 10 igrača celu utakmicu...pokušati da se prođe,ako se ne prođe ,da li je neka šteta..naravno da nije..sa ovakvom finansijskom situacijom,pravo pitanje je šta je bolje,da li da se prođe ili...

  • Kasikara

    4. jul 2015 | 11:28

    Covek je u pravu i podrška za njega i igrače,vi koji se smijete da nas klub igra u finalu lige šampiona i da izgubi vi bi sezonu proglasili neuspesnom,daj malo sačekaj pa ćemo videti, ako naredne tri utakmice pokaže lošu igru onda treba pljuvati iz sve snage,

  • vuk

    4. jul 2015 | 13:24

    Evo ga terzicev covek vec spominje sledecu godinu hahahaha da nije smesno bilo bi zalosno! Ma treba ugasiti bruku od kluba! KATANAC!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA