Partizan prodao štopera u Kazahstan!

Slovenački reprezentativac Branko Ilić igraće za Astanu

  • 4

Partizan ostaje bez štopera! Slovenački reprezentativac Branko Ilić je završio epizodu u Partizanu koji je prihvatio ponudu kazahstanske Astane.

Tako barem glase poslednje informacije iz Humske čiji čelnici mogu da budu srećni ovim transferom. Ilić će u Astani zarađivati 300.000 evra godišnje, a Partizan ga je pustio za džabe u zamenu za oprost duga.

Ilić je bio najplaćeniji fudbaler crno-belih sa platom od 160.000 godišnje, a uprava je na sve načine pokušavala da ga proda ovog leta. Da situacija nije sjajna i sam defanzivac je nedavno potvrdio, ali daleko od toga da nije bio zadovoljan u Partizanu.

- I mi smo zadovoljni Brankom - rekao je predsednik Zoran Popović, dok je potpredsednik Milorad Vučelić istakao:

- Njemu ističe jako visok ugovor sledeće sezone. Moramo da razmišljamo o svemu, iako o Branku mslim sve najbolje.

Ilićev saigrač u Astani biće zlatni Orlić Nemanja Maksimović.

PFC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    4. jul 2015 | 14:07

    steta, decko je igrao solidno, uprava je trebala da proda ili pokloni kojica, luku i jos neke a ne ovako, tako je to kad klubove vode indijanci

  • Subasa

    4. jul 2015 | 12:53

    Iskreno boli me uvo za nas fudbal,ali kao strucnjak ,nemogu da verujem da ljudi daju najvece ugovore stranim stopercinama koji su usput i prosek....bolje kuputi spica i ocekivati od njega golove da pravi razliku,stopera i bekcina ima kolko hoces i kod nas,svi se trude,ako je ovaj branko ilic za 5 posto bolji od nekog naseg klinca secem glavu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA